Pevne som sa rozhodla, ze od pondelka zacinam s 90 dnovou rozlisovacou dietou.
Prida sa niekto? :-)
90 dnovka od 11.5.2009
ahoj mata29 aj mne sa zda ze sa na to vykaslali baby odkial si? ja som od Ziliny kusok . dnes som mala skroby mala som v robote zemiakovu kasu a jedna kolegyna oslavovala 40 tak som si dala kusok torty :)
ahoj mariol, tusim sme tu zostali len my dve :o) u mna to je podobne, tiez uz nepocitujem hlad, aj ked vcera som mala len vitaminy a ked som doma tak ma vselico laka, mne vitaminove dni nerobia dobre tak si dam bud chlebik alebo nieco ine.
mata29 to je tiez super a ako sa citis ja celkom dobre akosi uz nepocitujem hlad ani rano som rada
no supeer, to blahozelam, len tak dalej :o) u mna myslim nejake tri isli dole.
mata29 ahoj ja neviem ani co by som uz jedla isto si pripravim nejake cestoviny a na veceru si sam nieco sladke ,ako idu dole kila? ja uz 4kg .
ahoj mariol. ja mam dnes skroby, urobila som si zemiaky na cibulke a salatik, uz sa neviem dockat :o) ty si si co dobre urobila?
dievcata kde ste ako sa drzite? dnes mam UH a vy co budete papat?
Ahoj Milada, aj ja čakám na tvoje skusenosti so surovou stravou. Napis prosim Ta.
milada8882:
Ahoj Milada,
so zaujmom som si precitala tvoj odkaz.
Potrebujem surne surne dat dolu 5-6kg. ako to funguje? ta stranka, kt.si poslala este nie je spustena. Predpokladam, ze sa je absolutne vsetko surove, a nic nie je tepelne spracovane. nemala si tazkosti s travenim???
Dakujem za odpoved,
Célia
čím by sa dalo vymeniť to vajíčko?