Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Od kolkých rokov make-up?

Príspevok v téme: Od kolkých rokov make-up?
lusily

Od kolkých rokov je vhodné využívať make-up? jasné že ak by som ho nepoužívala vôbec bolo by to fajn ale moja pleť ma mnoho nedokonalosti ktoré by aspoň make-up občas pomohol prekryť. dôkladne sa o pleť staram. Ale aj tak chcem vedieť že do kolykch rokov by mohol make-up viac uškodiť ako pomôcť.

Lucinka33

Urcite ano :) Myslim, ze ludia sa vacsinou nepozastavuju nad tym, ze niekto nema make-up, ale skor naopak. Vsimnu si niektore baby s centimetrovou vrstvou o niekolko odtienov tmavsieho make-upu, to je uz dost katastrofa :)

Lucinka33

Zuzic, urcite nie si :) Ja poznam vela bab, co nepouzivaju. Mne to nikdy nedalo okolie najavo. Myslim, ze ani by nemali preco. Nemam taku strasnu plet, ze by sa na nu nedalo bez make-upu pozerat :D

Lucinka33

alz-bee suhlasim, ani mne sa nepaci taka omietka na tvari. ja pouzivam obcas len tonovaci krem. make-up sice mam, ale nepouzivam, zbytocne mi stoji na policke a starne :)

alz-bee

Mne osobne sa vobec make-up nepaci...lebo co si tak vsimam niektore baby, tak je to uplne nepekne, ako maju nejake tie vyrazky "zamaskovane"...ked mam nejaky ten ludovo povedane jebak, tak ho proste necham tak...viem, ze nie je pekny, ze na tvari svieti, ale ked je na nom niekolko vrstiev dakej kozmetiky, tak vyzera podla mna este horise...mam 20 rokov a nemalujem sa a ani mi to nechyba. Ale je to kazdeho osobna vec:)) a podla mna take mlade baby, co maju este len dakych 13, 14 rokov to este naozaj k zivotu nepotrebuju...

sandynka

Ja som si prvy krat dala make-up ked som mala 18. Teraz mam 23 a davam si ho len obcas, inak mam velmi dobru plet takze staci mi nejaky kvalitny pletovy krem a hotovo. A podla mna pouzivat make-up v nejakych 12-13 rokoch je straasne skoro....