tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
vies karco prezila som ovela horsie veci v zivote-smrt svojich najblizsich-vidiet ich umierat dlhe mesiace- a nikdy som si na zivot nesiahla,ano myslienka bola priznavam,velakrat-ale ja sa mam neskutocne rada-a potom je tam vzdy to ak-nikdy netusime co nas v zivote este caka,no nie? urcite by som si nesiahla na zivot koli nejakemu blbeckovi ktory za to nestoji-toto ma nevie zlomit az tak.
karco: ano, ja som si robil detox pecene (a inych organov, napr. priedusiek), a pomohlo mi to.
kazdy mame nejake to svinstvo v tele
sakra ale ja by som to chcela vediet!!! som moc zvedava co? teraz budem o tom premyslat.
brunca: divne v tom zmysle, ze depresivne. preto som si aj myslel, ze by si bola schopna si ublizit.
hej, karco ma pravdu, niektore prispevky fakt vyzneli tak, ze ani nebolo tazke uverit, ze sa ti nieco stalo.
hej, brunca, nieco mi chyba, ale to sem nenapisem.
hej to som pisala ale nemyslela som ublizit si fyz.skor to suviselo s tym ako ma beru muzi ak chapes?!
a to ze giv kasli na mna lebo to ublizi aj tebe- aby nemala aj ona depku a netrapila sa koli mne lebo ja sa z toho viem dostat-po svojom ale viem.
no hej bolo to divne-ale co vsetko napise zdeptana a zdepkovana baba? hrozne...
janosik: a ty co si bol na nejakej detox. alebo sa radsej nemam pytat?
brunca: milovat ano, ale mnozit sa zatial nemusim.
tak to si potom pisala aj toto:
07/12/2006 20:53 - nie giv,teraz ma prosim nechaj tak. ja viem co musim spravit aby mi bolo lepsie.
ale si dobra ze si si vsimla tu drobnu poznamocku.
vzdy dojde giv na jednu jedinu pravdu-nie som na nic dobra-fakt len ako stetka do postele,nic viac.
kasli na mna giv lebo to ublizi aj tebe.
07/12/2006 20:35 - mozno tebe je to smiesne,ale mne nie.nie som na teba nastvana,len ma bolia tvoje slova,nic viac.
giv preto to povedal,lebo som prisla na to skor ako mal v plane, kym dostane to co chcel dostat. ok idem sa zahrabat a nejako si ublizit,nech mam lepsi pocit.
sorry, ze sa pytam, ale bolo to dost divne.
v com ta nepoznam janosik? ze silne slova a skutek utek? no zaujimave...
dik urcite si to pozriem.budem zas o cosi mudrejsia.
a co ti chyba do 100% stastia?
no mne na nic nebojsa-ja a alkohol nie sme kamarati-ved ja som ho ani nikdy nepotrebovala:-) sibnuta som sa uz narodila a chute mam aj bez neho-som zistila ze potom sa len strasne stupnuju a nejde ich ovladnut tak radsej nepokusam stastie :-)
ma to zaujimalo lebo o tom pisal v teme pecen.mna taketo veci zaujimaju.