tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
brunca: dufam, ze si pochopila tie moje chaoticke maily? a ak nie tak ser na to ja som taky. divny :))
brunca,tak ked ti pride odpis a ja si zajtra precitam.normalne mi to odoslalo.idem este skontrolovat,ci som dala dobre tvoju adresu.ale kopirovala som ju.
karco,janosik,brunca,papapapa a dakujem
giv: to co napisal janosik je tiez pravda, predstav si konkretnu vec. Uz si si bola v knihkupectve pozriet tu knihu Myslenim k bohatstvu? tam je tomu venovana minimalne jedna kapitola.
giv, nie sny. proste predstavy.
giv od teba nemam nic
janosik ved aj ty si nam straaasne blizky :-)
no u nas je taka hmla cely den- nevidno ani na krok
uz som dopila.
dobru noc.
karco uz som ti odpisala neviem preco som nemala.
brunca,uz som ti poslala.
janosik,to myslis predstavy ako sny?? pozitivne snivanie? o krajsej buducnosti??pochopila som dobre?
boze uz asi nevidim a zle som si precital co si mi napisala v tom druhom maily. tak neodpisuj. sorry.
zaujimave ani nie, asi iba to,ze u nas vonku je zaujimava hmla. uz dlho nebola hmla
a nespim, lebo ma zaujima, co sa tu deje, aj ked som uz trochu stratil nit. proste ste mi blizki, aj ked sa vlastne nepozname.
a jedna rada pre giv, aj ked mozno sa ti bude zdat neuskutocnitelna: ovela lepsie a ucinnejsie ako pozitivne myslienky su pozitivne predstavy. so svojim podvedomim cez myslienky komunikovat moc nemozes, ono lepsie rozumie predstavam, obrazom