tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
a v com je problem, taka neschopna urcite nie si. mozno si len hanbliva
neviem,co mam napisat. Ale kedy sa to naucim? Ked uz budem chodit s palickou s bielymi vlasmi? Ja to chcem vediet teraz,lenze ja som neschopna totalne. Nemyslim si, ze sa to este dakedy naucim :(
neboj, si este mlada, to sa naucis. aspon ze mas sikovnu mamu
sikovna, sikovna... to mama vybavila. ja som obycajna sprosta truba, co si nevie nic vybavit, lebo sa vsetkeho bojim.
no vidis, aka si sikovna, si to nakoniec vybavila. len aby ta nenatahoval, ze neskor, a potom sa na to vykasle.
no neviem presne, ako je to s tymi obedmi, ale zda sa mi, ze sa uz nieco riesi. A za tieto 4 mesiace bez obedov chcem odmeny. Inac to stretko, o ktorom pisala brunca - aj ja som nad tym vcera uvazovala :)
cau asd, ako zijes? obedy si uz vybavila?
no tak caute vsetci. Zas kym som si vsetko precitala, aby som bola v obraze, tak vsetci zduchli. Ale co uz ... to je asi zivotny udel pre asd :-((((((
sa mi zdalo, ze mas zlu naladu, ale to je asi iba tym vstavanim :))
mozem ti to vysvetlit cez mail
preco zla nalada,len sa musim trosku spamatat z tych snov a ist daco so sebou urobit lebo mam na hlave riadny afro uces :-)a oci ako cinan este sa asi vratim spat. no skoda ze aj ty odchadzas- este mi musis vysvetlit to s tou energiu ked budes mat cas.