NAJ depresivne kocky!!!

brunca

no vidis to-vy ste ma tu pochovavali a ja som bola az prilis ziva :-)))
tajny agent steffi? :-)
no vidis steffi uz sa aj u vas kyda...:-) ked uz tak nech napadne riadne a nie toto...
praveze si steffi myslim ze mu prekazala moja pritomnost tu.

steffi

no brunca je ako tajny agent a ty janosik musis raz sa zahrat nejake divadielko a mozno ti aj daju zadarmo tovar v potravinaqch, musim to tu presne napisat aby nedoslo k nedorozumeniu

janosik

brunca, tak ty si bola na tajnej akcii a my sme tu trpli, ze co je s tebou.

a cenu mi v potravinach este ani raz neznizili, ale co ked raz motyka vystreli?

brunca

ano pani steffi uz budem vsetko hlasit pisomne!!! :-)
lenze to bola taka tajna akcia steffi :-) ak chapes. tak to som velmi roztrubovat nemohla. :-)))
no sneh tak cez sviatky by stacil a dost- teda aspon mne.este ze sa aspon deti dokazu z neho tesit.

steffi

brunca

viem su ludia a ludia co uz, a na do buducna brunca musis hlasit pisomne idem tam a tam presne vsetko ,

sneh u nas nic nepada skoda ja chcem uz sneh kvoli drobcovi

brunca

nepapame len sef otravoval- do prace sa mi dnes nechce u nas normalne pada sneh- neskutocne! ale to je logicke kedze je december :-)az tak mi to nevadi kym nemusim niekam ist.
steffi choru mysel cloveka nikdy nepochopime o to sa ani nesnaz. myslim ze je to uz jedno-ale podarilo sa mu ublizit.aspon mne. neviem si predstavit keby toto urobil niekto v reale-ludia co ma maju radi a nevedeli kde som by sa asi zblaznili.asi nesmiem chodit nikam tajne :-)