tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
tak co papate ze nepisete
brunca on podla mna tu este pride ale myslim si pod inym nickom , ale hviezdicky mozno tam nebudu chybat a mozno teraz aj cita nase riadky,
nechapem co ho k tomu viedlo si mozno divna ako tebe prist na notu je niekedy tazke ale sme ludia a kazdy iny , ale nechapem preco tam zacal ociernovat aj inych ludi ktori chodia na tu stranku a dost casto co som si vsimla, necitala som vsetko do detaklu, lebo nemam nervy na takych ludi ktori asi patria niekam inde , stve ho alebo ju to ze su ludia s ktorymi si popises alebo co, neviem a ani to teraz nezistime mozno casom
no skoda ze nemas net doma steffi mohla si mu to natriet aspon niekto by sa ma zastal,kebyze sa mozem branit tak asi pustim aj ja par stavnatych slov,no ked som na to dosla uz bolo neskoro.
este teraz uplne od temy nemate niekto dvd bambulka zhanam pre maleho
brunca inac keby som mala doma net tak asi ten vyhviezdickovany by utiekol alebo administrator by skoncil temu:)))
janosik a cenu ti znizili v potravinach?:)))
brunca mas pravdu ludia ktori maju zdrave nazory tak to pochopia kto nie tak ma smolu ja sa s takymi ludmi nezaoberam a ani sa s nimi nebudem trapit
:-))) tak to je zaujimave janosik to ja nerobim :-)
ja zas zjednavam ceny, obcas aj v potravinach :))
viem ze je to blbost, ale bavi ma to
no tak to sme si vazne dost podobne steffi- ja si tiez vzdy poviem svoj nazor a samozrejme nie kazdemu sa to paci.presne doba je taka a po hlave si skakat si netreba nechat,dnes to skoro kazdy vyuzije.
brunca moj manzel sa niekedy so mnou hanbil chodit nieco vybavovat lebo ze som hrozna v kuse som mala nejake namietky , ale potom pochopil ze musi taky byt aj on lebo je blba doba,
janosik aj by som zavitala castejsie ale moja praca mi to nedovoluje stale ako som ti pisala v emailiku, ludia mi nedaju pokoj hoci ja som tu pre nich:)))