tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
ja nie som vztahovacny, ja si zo seba robim srandu :))
no dovol aj ja som pozitivny clovek, teda ako kedy :-)
no nebud vztahovacny janosik urcite si inteligentny clovek
kedze som to nepochopil, nie som inteligentny?
:(((
steffi, cau, dobre ze sem pises, ty si optimistka a takych tu treba
dik steffi- som rada ze inteligentny ludia to pochopili. aj ked som bola riadna depkacka toto by som vazne nikdy neurobila. mam sa rada a vzala som si tvoje slova steffi k srdcu asi doslovne :-) a uzivam si zivot. ak cosi viac pride tak pride ak nie tak sa nezblaznim.
to pre asd suhlasim.
asi sme v tomto dost podobne.
brunca to co o tebe popisal ten vyhviezdickovany magor musi byt riadny ten clovek , mne sa to nezdalo to som pisala aj janopsikovi ze mi tam nieco nesedi co pisu o brunce zdalo sa mi to take cudne , a asd ty musis sama seba prekonat a nemozes byt hanbliva musis si svoje povedat a stat za svojim nazorom lebo je doba ze na slabich malo kto berie ohlad a vyuziva takych ludi, napr, o mne jedna kolegyna stale hovori boze ty si taka sibnuta ale paci sa mi na tebe ze ty ides a nebojis , bat sa a coho spytam sa da sa da ked nie otocim sa idme dalej zivot je taky a musime ho zit ale aby bol pekny a aby sme si ho sprijemnili musime aj my nieco preto robit, a tomu starkemu povedz svoje na tozum neboj on bude mimo z toho ze to nanho vyvalis a bude dobre urcite, mozni ze aj zneuziva tvoju bojacnost
no. hadam ti to doslo janosik a hadam to pochopis. inak brunca, ty robis teraz? a este stale by si priala to stretko?
asd, mozes na:
janosik314@azet.sk
vcera som od rana robila ako mula, takze som nic nestihala a kym som si precitala, co ste vsetko cez vikend popisali, tak stary uz dosiel :( a skoda, ze nemam doma net. A chcela som aj ja s janosikom cez maily pisat /mozem?/ - chcela by som si s nim cosi prebrat. A to tvojej zienke nevadi, ze stale s nami pises - vie o tom vobec?
preboha asd uz aj ty- neschopna bla bla...tato tema zle vplyva kazdy tu dostava depky! no mala som co vymysliet.
co si chces nechat mavat so sebou cely zivot,ta budu ludia len vyuzivat! sa normalne naser a povedz mu to!!!! za tie obedy. ved ta normalne zdiera a dobre sa z teba smeje aka si hlupa - to ta chcem nastartovat asd :-)
inak vitaj moja-vcera si sa velmi nezapojila.
janosik ak budes stihat a chciet napis na mail- potesim sa :-)
som bojazliva. A asi aj hanbliva :( do prdele som mnou