tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
brunca poviem ti len strucne ci napisem mas pravdu a nech chytaju ked chcu:)))
a pockaj asd ta o chvilu bude bombardovat ked nebude mat tam stareho, no len ci uz vybavila konecne tie obedy ci premie, asi treba tomu starkemu povedat strucne rucne , alebo kasle na nas a pise email s janosikom:)))
presne tak steffi- ale je to to iste ako toto-ked sa tesis lebo si stastna tak to chces niekomu povedat aby sa tesil s tebou a akonahle to niekomu povies tak sa to zacne riadne kazit az sa to zkazi uplne- to je zavist ludi steffi- aj priatelov-staci malicka zavist a nedari sa ti. mam trochu nabuchanu ezoteriku v hlave tak viem ze to tak naozaj funguje aj ked mnohi takym veciam neveria.
aha tak toto:-) vsak som si myslela ze myslis sex a chlapov- nech nas chytaju steffi za co chcu nielen za slovicka :-)))
som sa preorientovala teda riadne po vikende- naco si ublizovat citmi a zivot je kratky tak si netreba odopierat to co je tak prijemne :-)
ved jasne ale myslim ze v pripade zien je zavist a ziarlivost to iste- proste zavidia ze nam to medzi chlapmi ide tak dobre,ze sa s nimi vieme bavit atd. teraz nemyslim moju giv- ani tu malu kefu asd :-)
brunca aspon ja mam taky pocit ze ked sa mi nieco zacina super rysovat a potom ked to vydam zo seba ako vyslovim to nahlas tak ako keby spadal domcek z karat,
brunca a s tou ziarlivostou to mas pravdu ale mne to skor pripada od inyćh zien ako zavist nie ziarlivost no 7 hodin acely den pred nami a este k tomu nadrzanost:)))
nechapem steffi na aku vec- skus priblizit,aspon.
ak je to to co myslim tak som ti uz pisala ze som si z teba vzala priklad ! :-) len este najst vhodneho adepta.
brunca oki chapem asi mas na na urcitu vec taky nazor ako ja aspon som to tak pochopila ale nebudeme to tu rozvadzat, lebo nejkaky idiot nas bude chytat za slova a bude si robit srandicky
vies steffi to je len zavist a este ziarlivost zien- ti co ma tu nemaju radi.ale neva...preto zeny velmi nemusim skor tych chlapov :-) teda ze si s nimi trosku viac rozumiem v mysleni a citim sa medzi nimi tak dobre :-) ta vona testosteronu :-))) kolko he hodin- no super bude len 7hod. a ja uz fajne nadrzana :-) a cely den pred nami....tazko tazko
no ty si fakt mamina steffi- ani doma som sa nikdy nehlasila- vazne nikdy a to sa vezmem a nevidia ma niekedy aj dva tyzdne- a vpohode- nikomu nechybam :-) ani mi dokonca nik nevola ze kde som atd.-uz si zvykli a vedia ze v mojom pripade je to zbytocne :-)))
hej som vesela kopa o to horsie znasam ked ma chytia depky ale ako hovoris- clovek predsa nemoze byt stale len happy- jaj anglinu nechcem vidiet ani pocut aspon dva dni.
no neviem steffi ci to sem niekedy napisem- lebo pred nedavnom som to sem napisala- nasla som super muza... a to co prislo potom....!!! tak radsej nie.
brunca a inac nikde neodchadzaj bez ohlasenia zabudla si ze musis hlasit odchod nam tu vsetkym aj janosikovi aj asd:)))