NAJ depresivne kocky!!!

steffi

brunca presne tak brunca tu sa neda lebo ide vikend a bude mat zelenu vyhviezdickovany:)))
inac s tym octom som nepocula len cistec

brunca

to som myslela na vas vsetkych.
cau mala kefa- sa ti to hodi:-)))
tak sa nezduj. ved ked sa ti nepaci ze ta stary obtapkava tak mu vylep.ty si vazne asi das na sebe orat asd!!!
musis ukazat svoje hranice,potom sa necuduj ze to stary stale skusa :-)si mysli ze sa ti to paci ked mu na to nic nepovies.

asd

no cau starka. No to ja by som teda bola rada, keby bol aj stary taky, ze by sa bal ma dotknut. Radsej reci pocuvat ako skutky - teda aspon v jeho pripade :)))
A to ze sa kazdy uraza v predvianocnom case, to malo byt akoze na mna ci len vsetobecne si to myslela???

brunca

ok steffi- tak deti su na toto velmi nachylne- na lavu ruku cervenu stuzku uviazat na tri uzly- pofrkat dieta octom- to je ochrana.ty tiez cosi cervene na seba stale-najlepsie spodne pradlo!
a este budes aj sexi :-)
ten byt moja- treba potom bohuzial vyriadit cely-kompletka cistou vodou vsetko co sa da-dokonca aj vyprat vsetku bielizen-ale to ja nerobim-by som zosalela-no najviac klucky na dverach co sa ich ta tapa dotykala a zapalit 3!!! biele sviecky.ale s tebou by som si rada o tomto podebatovala lebo ako vidim tiez vies o tom svoje!ale tu sa to velmi neda.

steffi

brunca ty mas pravdu s tym bytom , chorobami ako som ti pisala v pred chvilou maly co bol ako z divych vajec....uz manzel povedal ze urobime zoznam koho pozveme k nam do bytu

steffi

brunca s tym tzb bosoractvom joj to moj manzel niekedy peni ale stale mi da za pravud, minuly tyzden som prisla z roboty uz stepoval po byte aj neter s nim lebo bola pri malom ze je taky zly ze pane boze zobrala som ho urobila som mu z oci a pol hodinu bol maly ako baranok manzel do slaka musim sa uz asi naucit carovat:))) dostal z oci od jeho milej sestry tapy jedenj nemam dobry vztah s jeho sestrami len s jednou a jej detmi ostatne su falosne a ani mna nemaju radi ale kaslem im na hlavu ani manzel s nimi nevychadza, no nebudem to rozvadzat, lebo...anglicanovi tak treba nech mu zblbe tiez pc :)))a s tym banim mas pravdu aj chytanim idem si urobit kavu lebo zaspim tu inac Ď. za pritomnost

brunca

inak este jedna dobra rada steffi- bacha na zavistlivych ludi- nepustaj si ich do bytu!!!! potom musis urobit dost narocne ukony :-)
vsak zbadas sama- hadky,choroby... to su nasledky.

brunca

no ved ked mala kefa dobehne hned sme v prdeli :-)
inak sa uz smejem a nezurim nema to zmysel tomu anglickemu klientovi to stale nedoslo, co nevie pouzivat mail? :-) tak som mu zahltila maila a poslala mu to aspon 30 krat nech ma radost.
ved hej nech chytaju keby sa tak nebali- su to babovky steffi stale stenu ze chcu a ked mozu tak sa boja.

brunca

ved to steffi - ja viem o tom dost vela- o zavisti atd. aj viem ako sa treba voci nej chranit-ak budes mat niekedy zaujem-funguje to, aj moja sestra-mala super job a vies ako priserne jej ludia zavideli az mi bolo z toho hnusu zle-nevislo jej to a teraz sa uz dva mesiace trapi-tak uz mi uverila a chrani sa a lepsi sa to.si myslia ze som daka bosorka alebo co:-)vsak zivot musi mat nejake zakony.

steffi

brunca ty to som teraz mimo z tvojho posledneho prispevkui lebo sa zhodujem s tvojim nazorom, myslienkami..pocuj a mas pravdu zavidia hlavne kamarati napr vcera bola ta kamoska s tym synom co je doma vies ma otecka p. podnikatela postavil jej doma za 4 miloiny plus zariadenie, auto a vsetko a vcera ma skoro zabyla slovami ze nam zavidi ale potom som pochopila ze nie vsetko su peniaze, dom auto taky zivot aky ma ona je na hovno s prepacenim vztah s manzelom o nicom