tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
presne tak asd ako teraz napisala steffi -skodis si a ublizujes sama sebe.hej dufam ze si sa na mna nenastvala.
no steffi k tej stranke sa vraciam stale a casto- momentalne,musim ju poriadne prestudovat-jedna poloha ma vazne dost zaujima-nepoznas este nejake taketo vyborne stranky steffi??? no ja som doma baby a dnes radsej ani nevyndem lebo som taka na... zeby som sa hodila asi po prvom co by som stretla- teda nie po nejakom starom hnusnom smradlavom... no minule som videla takeho chutneho chlapa u nas- ale urcite nebol od nas to by som si pamatala:-) pekny usmev na mna hodil aj sa obzeral- teda hlavne mi cumel na zadok :-) ale vsak aj ja jemu :-)))nie som teda velmi na krasavcov ale tento bol velmi zaujimavy
asd bojis sa vyjadrit svoj nazor myslienky a takto skodis sama sebe , prekonaj sa
brunca vyhviezdckovanych magorov ziadne batie to nehrozi on sa nas nech boji a nech sa trasie:))) a my sa budeme triast inym sposobom s poloh:)))
a s tou radou to vyskusam na jeho sestre cize svagrinej:)))
neviem coho sa bojim :(
asd vie ze ja v zivote nepochopim takych ludi ako si ty? bojkov co si nechaju na sebe orat? to hranici az s masochizmom. neviem aky ty mas zivot-ale to nebude len v praci s tebou.coho sa bojis? vyhodit ta koli tym obedom nemoze mas na to narok zo zakona a mas to aj v zmluve!!!
asd nie si blba len musis sa prekonat a hovorit svoje nazory a myslienky niekedy nahlas a budes sa mat urcite lepsie, no len musis vediet kedy a co povedat. ja som v praci:((( a nechce sa mi
a co steffi budeme sa teraz bat nejakych vyhviezdickovanych magorov???
ja teda nie!
ocot je vyborny,cista voda-aj na seba ked dojdes z prace treba sa umyt cela hlavne vlasy-tam sa zachytava najviac neg.energie a hned ti je lepsie.
kazde rano pofrkaj maleho octom- bude trosku smrdkat :-) ale aspon sa mu nic nestane- inak aj do bytu dat ocot do nadobky ale nie kovovej !!! posobi 24hod.ako ochrana bytu potom vymenit. a este je dobre vydymovat byt salviou susenou-zlepsuje auru a energie- ale to az po tom vyriadeni-inak mam take skusenosti-ze zle osoby, co nam chcu uskodit potom do takehoto bytu nemozu vstupit pride im zle:-) odskusala som to aj na sefovi asi mi chcel velmi skodit lebo bol tyzden v nemocnici:-) proste odrazila som mu to zlo naspat.
steffi ja som si teraz kukla tu tvoju stranky-polohy co si odporucala a som hotova!!! :-) do slaka co teraz s tym? nasla som tam jednu co ma uz dlaho zaujima len ju nemam este odskusanu.
nevadi ze rypes. Len rypte dalej, nech sa naserem /nie na vas, ale na neho/ a bude sa mi to lahsie potom hovorit, ked budem mat nervy. Ale aby som mu potom zas nevynadala,xixi
asd vitaj ano tak ako pisala brunca ty musis ukazat svoje hranice a on ich musi respektovat, to ty musis ukazat pokial ano a kde nie , ale ked budes ticho tak potom si on bude robit co chce ako s tymi obedmi, sorry ze do teba rypem s tymi obedmi ale to je primitvna vec tak naber odvahu a povedz mu to strucne rucne a ziradne take ze neksor atd
no hej, mate pravdu vsetci, ze som blba, ked si dam. A dam si zavazok, ze si to uz nedam robit a ze idem kazdemu hovorit na rovinu, co si o nom myslim, resp. co si myslim na danu temu, ktoru budem s tym niekym rozoberat.
No a uz si konecne prestante mysliet, ze sa zduvam, pretoze to vobec nie je pravda. Ste doma/v robote??? Mne sa nechce robit vobec, ale vidim, ze ma caka kopec roboty,xixi, nech si to vsetko pise sam s 2 prstami :-)))