NAJ depresivne kocky!!!

brunca

presne tak asd ako teraz napisala steffi -skodis si a ublizujes sama sebe.hej dufam ze si sa na mna nenastvala.
no steffi k tej stranke sa vraciam stale a casto- momentalne,musim ju poriadne prestudovat-jedna poloha ma vazne dost zaujima-nepoznas este nejake taketo vyborne stranky steffi??? no ja som doma baby a dnes radsej ani nevyndem lebo som taka na... zeby som sa hodila asi po prvom co by som stretla- teda nie po nejakom starom hnusnom smradlavom... no minule som videla takeho chutneho chlapa u nas- ale urcite nebol od nas to by som si pamatala:-) pekny usmev na mna hodil aj sa obzeral- teda hlavne mi cumel na zadok :-) ale vsak aj ja jemu :-)))nie som teda velmi na krasavcov ale tento bol velmi zaujimavy

steffi

brunca vyhviezdckovanych magorov ziadne batie to nehrozi on sa nas nech boji a nech sa trasie:))) a my sa budeme triast inym sposobom s poloh:)))
a s tou radou to vyskusam na jeho sestre cize svagrinej:)))

brunca

asd vie ze ja v zivote nepochopim takych ludi ako si ty? bojkov co si nechaju na sebe orat? to hranici az s masochizmom. neviem aky ty mas zivot-ale to nebude len v praci s tebou.coho sa bojis? vyhodit ta koli tym obedom nemoze mas na to narok zo zakona a mas to aj v zmluve!!!

steffi

asd nie si blba len musis sa prekonat a hovorit svoje nazory a myslienky niekedy nahlas a budes sa mat urcite lepsie, no len musis vediet kedy a co povedat. ja som v praci:((( a nechce sa mi

brunca

a co steffi budeme sa teraz bat nejakych vyhviezdickovanych magorov???
ja teda nie!
ocot je vyborny,cista voda-aj na seba ked dojdes z prace treba sa umyt cela hlavne vlasy-tam sa zachytava najviac neg.energie a hned ti je lepsie.
kazde rano pofrkaj maleho octom- bude trosku smrdkat :-) ale aspon sa mu nic nestane- inak aj do bytu dat ocot do nadobky ale nie kovovej !!! posobi 24hod.ako ochrana bytu potom vymenit. a este je dobre vydymovat byt salviou susenou-zlepsuje auru a energie- ale to az po tom vyriadeni-inak mam take skusenosti-ze zle osoby, co nam chcu uskodit potom do takehoto bytu nemozu vstupit pride im zle:-) odskusala som to aj na sefovi asi mi chcel velmi skodit lebo bol tyzden v nemocnici:-) proste odrazila som mu to zlo naspat.
steffi ja som si teraz kukla tu tvoju stranky-polohy co si odporucala a som hotova!!! :-) do slaka co teraz s tym? nasla som tam jednu co ma uz dlaho zaujima len ju nemam este odskusanu.

asd

nevadi ze rypes. Len rypte dalej, nech sa naserem /nie na vas, ale na neho/ a bude sa mi to lahsie potom hovorit, ked budem mat nervy. Ale aby som mu potom zas nevynadala,xixi

steffi

asd vitaj ano tak ako pisala brunca ty musis ukazat svoje hranice a on ich musi respektovat, to ty musis ukazat pokial ano a kde nie , ale ked budes ticho tak potom si on bude robit co chce ako s tymi obedmi, sorry ze do teba rypem s tymi obedmi ale to je primitvna vec tak naber odvahu a povedz mu to strucne rucne a ziradne take ze neksor atd

asd

no hej, mate pravdu vsetci, ze som blba, ked si dam. A dam si zavazok, ze si to uz nedam robit a ze idem kazdemu hovorit na rovinu, co si o nom myslim, resp. co si myslim na danu temu, ktoru budem s tym niekym rozoberat.

No a uz si konecne prestante mysliet, ze sa zduvam, pretoze to vobec nie je pravda. Ste doma/v robote??? Mne sa nechce robit vobec, ale vidim, ze ma caka kopec roboty,xixi, nech si to vsetko pise sam s 2 prstami :-)))