tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
no tak sa maj mala!
uz idem. a tolko toho zas nejem. a modlim sa uprimne. nesmejem sa vobec. mi ta je luto. papinky
no to bol-nadavky po anglicky velmi neovladam ale tusim ich tam par aj bolo :-) ale pisat to znovu nebudem.sakra no nedostanem sa tam! vrrrrrrrrrrrrrrr
no modli sa modli asd- ale skor sa skodoradostne smejes,co?
no tak ked pojdes domov tak tu zblbnem uz nacisto!
s kym budem kecat???
pocuj asd ved ty stale cosi tlacis do hlavy! to nie ako ja :-)
xixixi, to musel nadavat riadne ten klient, ked si mu vypla MT. Ja zachvilocku pojdem domkov konecne. Dufam, ze bude navarene :)))
A si rada, ze sa za teba modlim?
dokaz iba pre giv- neviem ci si dostala moj mail predpokladam ze ano a tiez predpokladam ze si sa riadne nastvala.co ma mrzi!
praveze nie-tak stredne a este tam boli take blbe odborne vyrazy!!! stavebne materialy a podobne blbinky- vypla som mobil.
co? po anglicky? by ma asi porazilo. A tolko stran. To vies tak dobre jazyk?
no uz nemam nervy ale zurim!!!
dve hodiny som pisala asi 12 stranove podklady po anglicky pre jedneho klienta ked som to mala vsetko napisane a chcela to konecne odoslat mailom tak mi to vsetko zrusilo a nemozem sa dostat do mailu. do.... sa mi dari! uz mi ten klient asi pol hodinu vyvolava ci to uz konecne dostane. a ti magori mi to opravia bohvie kedy- budeme sa tomu venovat ked budeme mat cas!!! co to mam pisat znovu?
hej v robote ale sama. Brusim po nete a tak, xapes. A preco mas nervy? Nevydarila sa urinokola? :))))
ani sa mi sem velmi nechce- lebo chytim depku skor mam riadne nervy.
ty si este v praci asd?