tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
brunca oki tak to ma byt no pevne nervy z nemcinou a prekladom
ved ja tiez ako diva- ten moj sef ma riadne serie- sorry za vyraz- musim ten text co som pisala skoro do rana- napisat este raz a po nemecky- s nemcinou to mam trosku horsie ako s anglinou tak sa hrabem v slovnikoch a zurim!!!
hlasim odchod tak na hodku steffi. musim zamakat! si spokojna??? dufam ze aj janosik- ked sa vam musim hlasit! je mi to smiesne maminka by mala radost.
brunca nespim len pracujem
asd steffi co spite???
no giv zatial nic skus to poslat este raz prosim ta. no prave ze sa bojim tvojej reakcie.
brunca, aj viac by som ti,ale to druhykrat.
brunca,nic hrozne som ti neodpisala.Preco?? odpovedala som ti na ten druhy,tvoj sukromny. tak cakaj :)))
giv nedoslo mi nic- na ktory mail si to posielala? na ten prvy co som dala verejne ci na ten co som ti z neho odpisala- dievca ja som z teba normalne na nervy- z toho co odpises.tazke stavy mi robis tazsie nez muzi :-)
brunca, odisiel ti mail! dufam, ze pride rychlejsie ako ten prvy.
brunca Ď za komentar k luciam , a to druhe uz som teraz v obraze(mne nejde o lasku len o .... a to ....)