NAJ depresivne kocky!!!

karco

Zazvoní opitý chlap u susedov:
- Dobrý deň, minul sa mi doma rum. Tak sa chcem spýtať, či je tá porucha v celom baráku.
neviem ci poznate.

brunca

janosik vitaj no tak prid aj ty na moju divoku zurku !-)
priroda je fajn ale moja zurka este viac:-)
giv nedoslo mi stale nic a to su uz tri hodky.

janosik

caute vsetci
tak sobotnajsi zur? dobre, normalne zavidim :))
ja som dnes bol v lese, bolo krasne, vsade hmla, na stromoch namraza, ako zo skla. uplne rozpravkove, uz som len cakal, kedy vybehnu skriatkovia a svetielkujuci psi.

giv

mnam, mnam, uz sa tesim! zajtra kupim pivco a salko...a rum, samozrejme. vsak ja doma nemam ziadne suroviny,iba cukor :))) vsetko hned vypijem, tak tu nic nevydrzi :)))
musim ist. dakujem a pa

brunca

givus serus , aj teba zdravim kikina kludne medzi nas cim viac ludi rovnakej krvnej skupiny tym viac.nie sme uzavreta skupina. neodisla som koli tomu magorovi- ten mi naladu nepokazi- mam doma skutocnu besnu super zurku ale obcas sem kuknem kym este zvladam.
giv vazne ignoracia...
nedoslo nic ale idem este kuknut, no tak karco a ja ta tu cakam a ty uz sam popijas pivko no pekne!!! inak baby aj vy ste pozvane-este ze mame taky velky dom lebo nas je tu asi 30 a nepocujeme vlastneho slova-je to uzasne- ludia z celuckeho sveta sa zrazili v jednej diere:-)tie zazitky, a nikto na mna nezabudol asi som vazne uzasna :-))) zatial pa zlaticka moje.zivot je krasny!!!!

kikina

To čierne pivo zafarbí na čokoládovo uvidíš som zvedavá ako Ti to bude chutiť ale zatial si to každý chválil a vždy mi to vypili,,,
hmmm