NAJ depresivne kocky!!!

brunuska

giv uz ma seru aj tie vase maily s karcom- na tie na ktore najviac cakam - ja neviem sa striedate alebo co??? od karca nic- a tvoj mi teraz dosiel v pohode.precitala som si - ale vazne som teraz riadne nastartovana :-)
skoda ze tu nie je karco by som mu predviedla ten moj box:-)ked to tak chcel.
giv praveze dnes neviem o ziadnom slniecku ktore by mne svietilo.vies nebrala by som tento den az tak tragicky-keby v nom bolo aspon cosi pozitivneho-ale vlastne je - ty, karcov mail a to je vse.ale aj to mi staci.musi.
vsetko co si popisala v maily + este par ludi.

giv

tak si pozri mail,co som ti poslala. bud ako ta zabka!!!!!!!!
presne ta zabka vitazka. brunca, to su take dni,ale tie pominu a bude lepsie.hlavne sa nedat takymi dnami zlomit,lebo to,co sa vtedy odohra a citi,to vobec nie je pravda! vies,kto je tvoja skutocna rodina,brucna.kvoli tejto rodine sa musime otocit tym spravnym smerom. otoc sa k slnku a tiene padnu za teba!!!
tebe dnes jedno slniecko velmi hrejivo svietilo!

brunuska

hej giv lepsie-smutok vystriedal neuveritelny hnev a zlost !!! takze pokracujem spravnym smerom-aspon som sa uz pohla z miesta.kazdy ma dnes koli mne len same problemy-od rana sa to sype jedno za druhym-jedna facka za druhou-vazne neuveritelny den!!!
mam chut na vsetko sa uz vybodnut- znovu som len ja ta najhorsia na svete co za vsetko moze-uz ma to vazne nebavi giv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giv

bruni, poslala som mail na 2 adresy. ak mozes,tak posli aspon pol pismenka,aby som bola v obraze,ci je ti lepsie,mojko.
prosiim...

giv

ahojte. uz som prisla domov. ste tu niekto? brunca, nic si mi neposlala? ako sa citis? napis mi! aj tu napis co mozes a chces.

brunuska

karco nikde nic-prazdnota-to teraz fakt potrebujem.vidis osud ti chce naznacit ze mas dat ruky prec odo mna- lebo nedopadnes dobre!!!