NAJ depresivne kocky!!!

giv

nebola som na tej teme, a neviem,ci tam ist...este budem mat opacny nazor ako ty!
:DDDDDDDDDDDD
takze musis chodit tam,kde ta rozculia,lebo potom mas lepsiu naladu, alebo tam,kde ta pohladia...potom budes mat velmi dobry pocit pri srdiecku!
uz sme si vela popisali o nasich zivotoch v dlhych mailoch. podme si teraz napisat o nasich tuzbach, giv. o niecom pozitivnom...lebo to za nami take nie je. a to pred nami...? predstavujme si tie tuzby v obrazoch, ako radi janosik!
:)))

brunuska

vztah so starsim muzom na tej som sa rozculila-vsak pocitaj.
no asi nejaky nechutny virus sa tu rozmnozil- jeden lepsi prispevok za druhym na inych temach-deticky sa asi zabavaju.

brunuska

ja ti dam taku kunu-bacha giv sa tu napchali daky uchylaci-aby z toho neurobili daco ine :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
jaj giv- no vidis ako sme pokrocili??? keby sme si zacali citat zaciatok nasej temy-o dva kroky moja ale predsa :-) ano odpisem aj keby som tu mala umriet do rana!
nemas pravdu giv v tom co pises v maily- to je len sranda,lutost nic viac.

giv

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
prepac, brunusinka!!! ani som to nepostrehla,akosi tak uprimne to zo mna vyslo :))) tak sa teraz smejem,na plne usta. dnes som mala dobry den,ale teraz si ma rozosmiala,ako nik!
to bola chybicka,vies?
slusny muz nas stale cita :))) viem to, pozname takych psychologov.keby hodil aj pismenko,hned by bolo veselsie.
brunusinka,chod pozriet na mail.a dnes od teba cakam jeden dlhsi!

brunuska

pocuj giv to ma co tak hnusne volas , ze bruna??? :-) to je ako kuna :-)))
no vidis ako mi to pomohlo?som sa tu rozculila na jednej teme a hned mi je lepsie.
no to bola asi len provokacia od slusneho muza :-)
aj tak nechapem giv.napisala si mi to v maily???

giv

uz je odpisane,bruna. je tam xyz,ale ja nie! aspon vidis,kolko ich chodi po nete :))
slusny muz, este si tu,alebo to bol len pozdrav? naco potom ta otazka? napis nieco viac o tej hmle :)))