NAJ depresivne kocky!!!

giv

brunca,ahoooj,moja.
dnes mam ja dobru naladu :)
to preto,ze nesedim za pocitacom ;DDD ale vetram hlavu v snehovych vlockach.
u lekarky vsetko ok kym nemam urobene podrobnejsie vysetrenia. potom sa uvidi.
musim bezat, sorry,ale nestihacka a nie som doma sama.
paaaaaaaaaaaaa
brunca,ty mi napis mail!!! a ja precitam vsetko,aj smutne aj vesele, aj kriticke aj povzbudive.

karco

brunca: napis mi ak mozes. poslal som ti este jeden kratky.
giv: nechcem verejne. skus si ho vypytat od brunci. ok? alebo dobre nech mi ho da brunca.

giv

karco,tak ok, daj mail.
inak, ja sa straasne rada korculujem.je to dobre na zadok,tak to robim rada :)))
skoda, bolo by to rychlejsie, ja som ten recept hladala asi 10 min. odpisala som ho,ale este ho niekedy budem potrebovat,tak potom sa ozvem.
urobme to opacne,brunca ti da moj mail. moze byt?

karco

tak nejak prazdninujem. si sa mohla opytat ci ten recept nemam ja. lebo ja ho mam. som si ho skopiroval a dam ho mame keby nahodou chcela nieco take urobit. u nas este nesnezi. ja som trochu juznejsie v porovnani s tebou. ty sa vies korculovat? ja sa viem tak maximalne sankovat, ale na to som uz asi aj trochu stary. :) inak nechces moh mail? nechcem sa vtierat, ale keby si mala zaujem tak daj vediet.

giv

dnes som nabehala kilometre,a teraz musim s tym receptom za byvalou kolegynou. stretli sme sa v obchode,ked som kupovala pivecko :))) tak chce aj ona. za chvilu idem do lekarne a s tym receptom.a este do papiernictva kupit taku kancelarsku srandicku pre kamosky :))
brunca, si na blizku?
karco, aj u vas snezi? u nas konecne poletuju nejake krpate postihnute vlocky :))) ale tesim sa im prevelmi! aj klzisko uz zacinaju zamrazovat,tak vytahujem korcule!!!

giv

ahoooj! som rozlietaná na všetky strany. prave som lovila v minulych prispevkoch, kikina mi tu hodila recept na cokoladovy liker a nemohla som najst,kde to je. ale uz mam,je odpisany, tak som tu!ako sa mas ty? co nove? uz asi prazdninujes.