tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
zapaluje ti to giv aj ked neskor :-)))
uz som ti poslala mail tak dufam ze je uz tam studuj.
tusiiiim, slniecko.
brunca,aj tu druhu,co tu ma postel v nasej izbe,tu som myslela,ze ma pozdravit...co som po nej plienky prala
:))) tvoje dvojca. je mi bez nej smutno. este ze mam teba!!!
cakam mail. stacia styri pismenka, ale k veci a take,co pochopim na prvy sup!
brunca,teraz nechapem,o com som ta presvedcila? o mojej pravde??? to je jasne,ja mam vzdy pravdu,ale o ktorej??? ktoru mas na mysli? napis mi ju do mailu!!!! cakam tu ako prikovana!!
giv ale vsak ja som tu-co ma ma co slusny muz pozdravovat :-)ja som tvoja sestra:-)
dufam ze si tu giv-lebo teraz si ma vyplasila- presvedcila o tvojej pravde-ale ak pride dalsia facka-tak vdaka tebe moja.tak sa modli.uz sa to neda vziat spat.-nase sifry.
vdaka za pozdrav a za to, zi si sa ukazal. doma si daj horucu vanu a pekne relaxuj,pomaha to.
snazime sa byt pozitivne,neboj,uz nam to ide velmi dobre...sme sa zmenili,co si tu nebol :)))
tak sa este ukaz a pozdrav moju sestru,ak ju tam stretnes. ze nech sa aj ona berie domov,lebo mi je bez nej smutno!!!!
paaaaaa
no neviem slusny muz- vianoce na letisku? ty si nejaky romantik nie?! :-))) alebo sa ti nechce domov? tu neni az tak zle ako to vyzera.
karco ak nakuknes- konecne sa to podarilo!!!dosiel tvoj mail-hned som ti poslala odpoved.
No torsku hej, ale to len pracovne problemy ale uz som s nimi trosku pohol, bezim domov, tak sa zatial majte dobre....a majte pozitivne myslenie...
slusny muz,dnes si akysi vytoceny. nie som zvyknuta na take "krasne" zdôraznenia tvojich emocii.
my sme stale v SK, takze ani mi nemame nic nove.
brunca,predstav si,ze sa tam stretneme a obidve sa pohadame!! :DD
ale podla nazvu sa to zda byt neskodna tema,tak nechapem,kto tam chodi rozculovat ludi. pojdem sa na neho pozriet.
Mozno vianoce stravim v UK, pretoze niektore lety su canceled...tak uvidim...ale taky stedry vecer na letisku ma tiez svoje caro...Hi