NAJ depresivne kocky!!!

giv

brunca,aj tu druhu,co tu ma postel v nasej izbe,tu som myslela,ze ma pozdravit...co som po nej plienky prala
:))) tvoje dvojca. je mi bez nej smutno. este ze mam teba!!!
cakam mail. stacia styri pismenka, ale k veci a take,co pochopim na prvy sup!

giv

brunca,teraz nechapem,o com som ta presvedcila? o mojej pravde??? to je jasne,ja mam vzdy pravdu,ale o ktorej??? ktoru mas na mysli? napis mi ju do mailu!!!! cakam tu ako prikovana!!

brunuska

giv ale vsak ja som tu-co ma ma co slusny muz pozdravovat :-)ja som tvoja sestra:-)
dufam ze si tu giv-lebo teraz si ma vyplasila- presvedcila o tvojej pravde-ale ak pride dalsia facka-tak vdaka tebe moja.tak sa modli.uz sa to neda vziat spat.-nase sifry.

giv

vdaka za pozdrav a za to, zi si sa ukazal. doma si daj horucu vanu a pekne relaxuj,pomaha to.
snazime sa byt pozitivne,neboj,uz nam to ide velmi dobre...sme sa zmenili,co si tu nebol :)))
tak sa este ukaz a pozdrav moju sestru,ak ju tam stretnes. ze nech sa aj ona berie domov,lebo mi je bez nej smutno!!!!
paaaaaa

brunuska

no neviem slusny muz- vianoce na letisku? ty si nejaky romantik nie?! :-))) alebo sa ti nechce domov? tu neni az tak zle ako to vyzera.

karco ak nakuknes- konecne sa to podarilo!!!dosiel tvoj mail-hned som ti poslala odpoved.

slusny_muz

No torsku hej, ale to len pracovne problemy ale uz som s nimi trosku pohol, bezim domov, tak sa zatial majte dobre....a majte pozitivne myslenie...

giv

slusny muz,dnes si akysi vytoceny. nie som zvyknuta na take "krasne" zdôraznenia tvojich emocii.
my sme stale v SK, takze ani mi nemame nic nove.
brunca,predstav si,ze sa tam stretneme a obidve sa pohadame!! :DD
ale podla nazvu sa to zda byt neskodna tema,tak nechapem,kto tam chodi rozculovat ludi. pojdem sa na neho pozriet.

slusny_muz

Mozno vianoce stravim v UK, pretoze niektore lety su canceled...tak uvidim...ale taky stedry vecer na letisku ma tiez svoje caro...Hi