tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
dobre. skontroluj si postu.
dobre, ked ich poslem tak to sem napisem, ze si mas skontrolovat postu.
eheh- blondina zatial chape velmi dobre- dakuje za tak podrobny a jednoduchy navod! :-)
mozes!!!som pripravena :-)
napis ci uz mozem
ok, tak ja ti to vysvetlim. poslem ti na tvoj druhy mail 5 prazdnych mailov. v kazdom napisem do predmetu cislo podla poradia v akom som ich posielal a ty mi sem do fora napises, ktore ti prisli. napriklad, ze ti prisiel mail 1 a 4. to nie je zlozite. mala by to pochopit aj blondinka. :))
karco spolupracujem:-) som tu! co mam robit? :-)
brunca si sa nejako rozbehla. hned 3 maili. :) inak mozno viem preco to blbne s tym mailom. nieco by som vyskusal len to by som potreboval aby si spolupracovala a bola tu. takze si tu?
presne tak,bruni.dobre si to napisala,o tom chapani.chapeme,ale bojime sa,ze sa zmylime a budeme vyzerat ako...
bruni, trosku som sa v jednej veci kopla. myslela som,ze uz to mas predlozene na taniery ty.
chod precitat mail.
giv precitala si si - poslala som ti dva maily.
ved ty si mudrucke a inteligentne dievca- nie ako ja :-) ja mam dlhsi kabel-ale nie aj ja to chapem vzdy-len si to nechcem nespravne vysvetlit tak sa vzdy radsej spytam ako to ten clovek myslel a potom vyzeram ako blondinuska :-)
hned mi to zapalilo,ale volila som opatrnost,lebo nikdy nevies :))