ON nechce sex?

Príspevok v téme: ON nechce sex?
wampire

Ahojte mam 22 a mam problem, moj priatel ma odmieta, teda aspon to tak citim. Vzdy je unaveny ked si vecer lahneme. Cez den moc casu neni, ja som v skole on v praci a nebyvame spolu. Len u neho prespavam casto. Najprv som si myslela, ze ho uz nepritahujem, ale vzdy ked sa pritulim postavi sa mu a ospravedlnuje sa mi, ze je vazne unaveny. Ja viem, ze moze byt ved aj ja som niekedy unavena tak, ze az nemam na nic silu, no toto trva uz par mesiacov. Skusala som hocico no uspejem malokedy. Niekedy sa citim tak asexualne az sa rozplacem. On sa potom citi neschopny, uistuje ma, ze to neni pravda a zaspi. Nemyslim, ze ma podvadza teda verim mu. Chory nie je urcite. A aj ked dva tyzdne nerobil stale bol nejak mimo. Problem sa zacal stupnovat ked som par krat odmietla aj ja jeho ked som bola unavena, neviem ci z trucu ale prislo mi to nefer ked na mna tlacil. Ake su dovody ked muz odmieta sex? Povedal mi, ze aj sam sa niekedy citi blbo, ze ma neuspokoji a,ze ten sex nie je... No ked je, je super, neni to stereotyp. Vela krat ked si ideme niekam sadnut obaja sa nevieme dockat kedy uz budeme doma, zobereme taxi aby sme tam boli co najskor, ale nakoniec to skonci aj tak, ze zadrieme a ked sa ho snazim prebrat odvrkne potom neodpoveda, alebo odpoveda len na co chce, a rano sa zas ospravedlnuje. Milujem ho no sposobuje to dost velke napatie v nasom vztahu. Sexuolog asi nehrozi z jeho strany. Ja uz vazne neviem. Ked mi niekto poradi budem vdacna ak nie aspon som sa vykecala. DaKujem

wampire

ahojky baby, dakujem za odpovede

ono je to uz samo o sebe podla mna chore ked chlapovi musim povedat haloo chcem sex, ked to nepochopi z toho, ze sa na neho vrhnem alebo ho v posteli cakam v pradielku...no caro necaro aj mu to poviem kludne na rovinu, len skor ja mam pocit, ze on vo mne nevidi on to caro... =(
a rozhovorov bolo vela vela, ja ho nenutim ani nevycitam (teda niekedy) je mu to luto, ze vraj ani sam nevie preco nema na to chut, a ze je stale unaveny...

ale musim sa pochvalit dnes bol konecne po tej dlhej trojmesacnej dobe sex no uz teraz mam strach, aby som zas necakala tak dlho na dalsi

sandynka

camilkaaaaaa ja som to myslela teraz tak vseobecne. Ale co sa tyka sexu tak podla mna aj z vecneho naznacovania sa mozes postavit na hlavu a nepomoze to. A podla mna ma caro aj ked mu to povies narovinu, priamo. Aspon vie, ze vies co chces :)))

camilkaaaaaa

lenže ked to poviem narovinu tak to už nemá to čaro, a niekedy ma aj tak odbije že nemá chuť a hotovo môžem sa aj na hlavu postaviť

niekto

chlapy proste inak myslia nie sme ani zdaleka taky zlozity ako zeny tak nenaznacujte a hovorte na rovinu ulahcite si zivot :O)

sandynka

Ja si myslim tiez, ze chlapom proste niektore veci musime povedat narovinu. Nie v naznakoch, lebo takto mozte naznacovat aj tri dni a nic... :))))

camilkaaaa

a to že chlapi nevedia čítať myšlienky je svätá pravda, môžem mu aj 100x naznačovať tú istú vec nikdy ho to nenapadne čo mám namysli, aj ked mu to poviem potom narovinu tak pri dalšej príležitosť zase nevie mám na mysli

camilkaaaaa

baby to čo je s tími chlapmi, ja som tiež môjho prekvapila s korzetom, tak zabralo to tiež len na jeden raz, už sa tiež necítim pri nom ako žena ale ako nadržaný chlap, čo ho musí furt dobíjať, má ma proste v tomto v hrsti, ide mi to na nervy že ked povie on že nemá chuť tak nič nieje, potom ked ho už konečne presvedčím tak už zase ja nemám chuť ale som aspon rada že je dačo ako by nemalo byť nič, len mi to fest vadí, chcem sa milovať hlavne vtedy ked mám na to velkú chuť, nie ked si on konečne zmyslí, už som vyskúšala fakt všetko možné, on to bere že to už býva častejšie, lenže to že ho vždy k tomu ja dokopem to si asi nevšimne

niekto

kuki tak mu povec ze preco
baby chlapi nevedia citat myslienky

wampire porozpravaj sa snim o tom otvorene
nic mu nevycitaj len povec ze ti to velmi chyba a ze by si chcela vediet ze preco nemava chut