Ahojte mam 22 a mam problem, moj priatel ma odmieta, teda aspon to tak citim. Vzdy je unaveny ked si vecer lahneme. Cez den moc casu neni, ja som v skole on v praci a nebyvame spolu. Len u neho prespavam casto. Najprv som si myslela, ze ho uz nepritahujem, ale vzdy ked sa pritulim postavi sa mu a ospravedlnuje sa mi, ze je vazne unaveny. Ja viem, ze moze byt ved aj ja som niekedy unavena tak, ze az nemam na nic silu, no toto trva uz par mesiacov. Skusala som hocico no uspejem malokedy. Niekedy sa citim tak asexualne az sa rozplacem. On sa potom citi neschopny, uistuje ma, ze to neni pravda a zaspi. Nemyslim, ze ma podvadza teda verim mu. Chory nie je urcite. A aj ked dva tyzdne nerobil stale bol nejak mimo. Problem sa zacal stupnovat ked som par krat odmietla aj ja jeho ked som bola unavena, neviem ci z trucu ale prislo mi to nefer ked na mna tlacil. Ake su dovody ked muz odmieta sex? Povedal mi, ze aj sam sa niekedy citi blbo, ze ma neuspokoji a,ze ten sex nie je... No ked je, je super, neni to stereotyp. Vela krat ked si ideme niekam sadnut obaja sa nevieme dockat kedy uz budeme doma, zobereme taxi aby sme tam boli co najskor, ale nakoniec to skonci aj tak, ze zadrieme a ked sa ho snazim prebrat odvrkne potom neodpoveda, alebo odpoveda len na co chce, a rano sa zas ospravedlnuje. Milujem ho no sposobuje to dost velke napatie v nasom vztahu. Sexuolog asi nehrozi z jeho strany. Ja uz vazne neviem. Ked mi niekto poradi budem vdacna ak nie aspon som sa vykecala. DaKujem
ON nechce sex?
Zdá sa, že problém nie je sexuálny či "funkčný", ale má úzky súvis s celkovým ŽIVOTNÝM ŠTÝLOM, zhonom, stresom, a možno aj apatiou. Skúste sa zamyslieť, ako trávite čas, či vás neuspokojujú iné, no miestami podružné aktivity (nakupovanie, auto, móda, nadmerná práca). Treba to napísať asi tak, že treba si uvedomiť skutočný zmysel života, a pristúpiť k nemu viac AKTÍVNE, nemať všetko ležérne "na háku" - najmä ak je príležitosť to dokázať.
Alebo jednoduchšie, nie je mladý pán trochu egoistický (veď ako píšete, niekedy ide všetko normálne, a niekedy nie)?