ON nechce sex?

Príspevok v téme: ON nechce sex?
wampire

Ahojte mam 22 a mam problem, moj priatel ma odmieta, teda aspon to tak citim. Vzdy je unaveny ked si vecer lahneme. Cez den moc casu neni, ja som v skole on v praci a nebyvame spolu. Len u neho prespavam casto. Najprv som si myslela, ze ho uz nepritahujem, ale vzdy ked sa pritulim postavi sa mu a ospravedlnuje sa mi, ze je vazne unaveny. Ja viem, ze moze byt ved aj ja som niekedy unavena tak, ze az nemam na nic silu, no toto trva uz par mesiacov. Skusala som hocico no uspejem malokedy. Niekedy sa citim tak asexualne az sa rozplacem. On sa potom citi neschopny, uistuje ma, ze to neni pravda a zaspi. Nemyslim, ze ma podvadza teda verim mu. Chory nie je urcite. A aj ked dva tyzdne nerobil stale bol nejak mimo. Problem sa zacal stupnovat ked som par krat odmietla aj ja jeho ked som bola unavena, neviem ci z trucu ale prislo mi to nefer ked na mna tlacil. Ake su dovody ked muz odmieta sex? Povedal mi, ze aj sam sa niekedy citi blbo, ze ma neuspokoji a,ze ten sex nie je... No ked je, je super, neni to stereotyp. Vela krat ked si ideme niekam sadnut obaja sa nevieme dockat kedy uz budeme doma, zobereme taxi aby sme tam boli co najskor, ale nakoniec to skonci aj tak, ze zadrieme a ked sa ho snazim prebrat odvrkne potom neodpoveda, alebo odpoveda len na co chce, a rano sa zas ospravedlnuje. Milujem ho no sposobuje to dost velke napatie v nasom vztahu. Sexuolog asi nehrozi z jeho strany. Ja uz vazne neviem. Ked mi niekto poradi budem vdacna ak nie aspon som sa vykecala. DaKujem

ejmy

Wampire, tri mesiace je teda vazne doba :( Mozno je unaveny, ma stres.... ale ak to bude trvat dlho tak mozno ma nejaky zdravotny problem za ktory sa hanbi alebo o ktorom ti nechce povedat....

kuki

Ani mne to nerobí dobre..som nervozna a podráždená..a on sa ešte čuduje že prečo...tie prekvapenia su asi len jednorazová záležistost a potom zase nič...aj ja o sebe pochybujem či som pre neho prítažlivá a tak...Ked sa pohádame je to nakoniec moja vina...

wampire

ani nevrav je to pekelna doba, najprv som mala s nim aspon eroticke sny, teraz ich mavam uz z niekym inym... citim sa blbo ale ja to nezmenim. Kupila som puta a vrhla sa na neho bol sokovany, ale ocividne hned na to zareagoval velmi dobre, to bol posledny sex. Potom si tie puta u neho doma schoval a bolo. Nerobi mi to dobre, zmenila som uces aj farbu, aj kvoli nemu, no skor kvoli mne lebo sa prestavam citit ako zena niekedy...

kuki

čo sa to s tými chlapmi deje?je to nafigu...ani ja neviem ako to mam riešit...3 mesiace to je dost dlha doba...asi by ma porazilo...niektorí radia zmenu, nejaké prekvapenie..sttriptíz...no ja neviem...

wampire

Kuki
ved to, ze ani ja nechcem, aby to takto bral preto ani na neho netlacim, lebo potom by bol podla mna este vo vacsom strese. Lenze my sme uz nemali sex 3 mesiace. Pravdu povediac dost rychlo tie mesiace ubehli. Teda mali sme par pokusov, ale ako naschval sa vzdy nieco stalo.

kuki

Ja mám ten istý problém s priatelom.na začiatku to bolo iné -intenzívnejšie náš sex. život.teraz on pracuje a stále sa vyhovára na stres,únavu..aj cez vikend ked je doma.stačí mu to raz za týžden.ja som z toho zúfalá, vyhadzujem mu to na oči, hádame sa kvoli tomu..potom mi vyčíta že mi ide len o sex, že ho nemilujem....ide ma z toho porazit..neviem čo mam robit...tiež nemá inú...asi úplne zlenivel alebo ja neviem...myslela som že ked na neho nebudem tlačit začne byt iniciatívny..houby s makom...

kuki

Ja mám ten istý problém s priatelom.na začiatku to bolo iné -intenzívnejšie náš sex. život.teraz on pracuje a stále sa vyhovára na stres,únavu..aj cez vikend ked je doma.stačí mu to raz za týžden.ja som z toho zúfalá, vyhadzujem mu to na oči, hádame sa kvoli tomu..potom mi vyčíta že mi ide len o sex, že ho nemilujem....ide ma z toho porazit..neviem čo mam robit...tiež nemá inú...asi úplne zlenivel alebo ja neviem...myslela som že ked na neho nebudem tlačit začne byt iniciatívny..houby s makom...

wampire

Sme rovesnici da sa povedat, aj ked on je na svoj vek v porovnani s ostatnymi chalanmi vyspelejsi.
Aj ja som rozmyslala, ze to bude asi zhonom alebo stresom... No stale mam pocit, ze sex je stale jedna z cinnosti kde sa stres odburava... Egoista neni vobec, teda kazdy sem tam ma taku chvilku ale toto nie je problem, dokonca je az velmi pozorny, stale ma bozkava hladi ked niekde sme ci pri TV.
A to, ze funkcny je mi dava stale pocit, ze je niekde chyba vo mne. Aj ked sme sa akotak rozpravali, vravel, ze som pre neho velmi vzrusujuca, a krasna a, ze ma miluje. Len, ze vraj to neni len jeho vina, ze niekedy ma to boli, niekedy ho odmietnem ja a, ze inokedy je unaveny. Ale bolelo ma to asi pred pol rokom, ked som mala problemy zdravotne, od vtedy nic, odmietnem ho vazne len vtedy ked ma na smrt urazi, takze mi to pride ako vyhovorky. Keby mi povedal, ze ho nevzrusujem alebo ze proste ma nechce bolelo by to ale aspon by som vedela na com som.
Vcera napriklad som k nemu nemohla ani ist, nakoniec sa mi do telefonu priznal, ze sa bal, ze zas by bol unaveny a ja by som bola smutna... Ja na neho netlacim tak neviem, niekdy mam uz take chore myslienky ci neni gay a ja som len zasterka... co je pravdaze blbost...?