Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zväčšené lymfatické uzliny

Príspevok v téme: Zväčšené lymfatické uzliny
Berusiatko

Mám opuchnutú uzlinu na pravej strane krku, má asi 3 - 4 cm, je to normálne??mala som streptokoka, ale už je vyliečený a uzliny sú stále také obrovské. Na krčnom si doktorka myslela že to mám z alergie, ale žiadnu alergiu nemám. Ale mám zpálený kĺb hornej čeluste, tiež na pravej strane, môžem mať tú uzlinu takú opuchnutú z toho?? Ďakujem

vystrasená

Laurina nie, CT ani biopsia robená nebola, keby som mala z biopsie potvrdené že to nie je vážne tak by som sa nebála a nepísala tu:-)

Bola som len na RTG hrudníka a sone + robili mi rôzne krvné testy a výtery a ešte idem na ORL

2bodka

no ak si prekonala aj mononukleozu, tak z toho sa nedostanes za dva tyzdne... ta moja lekarka (alternativna) mi hovorila, ze niekedy trva aj rok, kym sa telo spamata, pretoze mononukleoza oslabuje aj pecen...

Imunitu zvysujes? ;)

2bodka

Laurina22,

furt nieco :( clovek nema klud ani v zdravi, nestaci, ze laska nam nepraje? :(
Inak, s tymi uzlinami ste mi zase chrobaka do hlavy natlacili :((( aj ked ja okrem nich necitim nic a rekordne uz rok som nebola u lekara :)(dufam, ze mi to vydrzi)

Laurina22

Hej ako pisem zmizli,mam tu jednu a dve na druhej strane ale tie mam uz par rokov...

Ale ja sa teraz taka slaba citim,resp.skor ma bolia svaly a klby:-///

2bodka

Laurina22,

ti zavidim, ze ti zmizli tie uzliny :)
Ja ich mam zvacsene uz rok aj tri mesiace a nemam pocit, ze by tam bole nejaka zmena. Teraz neviem, ci je to dobre, alebo zle :( Som nevedela, ze si mala aj mono.. :-o myslela som, ze len toxo

vystrasená

Laurina, ja som už všetky krvné testy absolvovala a všetko bolo negativne..nemám žiadnu toxoplazmozu, boreliozu ani nič podobné a myslím že ani mononukleózu. a nebývala som nikdy ani chorá, preto som sa tak zľakla a šla za obvodným.

Jedine čo ma teda trápilo bol boľavý zub, teda vlastne polovica zubov od jedného zapáleného zuba, ale ten už je 2 mesiace von.

Laurina22

Llek je to troska od temy ale predsa sa ta spytam,uz dva tyzdne ako sa zmenilo pocasie pocitujem klbovu a svalovu unavu,je to normalne?