Všetkých Vás tu pekne pozdravujem. Mám 5 ročného chlapca. Kojila som ho viac ako rok a verila som tomu, že potom nebude taký chorý. 2-ročný nastúpil do kolektívu do jaslí (dovtedy chorý nebol) a potom sa to začalo. Každý mesiac mi ochorel - soplíky, kašeľ a stále dookola. 2 a 1/2 ročný išiel do škôlky. 3-ročnému mu vyberali nosné mandle a zároveň sme začali chodiť na alergo-imunologickú amb. Alergiu mu nezistili iba zníženú imunitu. Viac ako rok bral Bronchovaxon na zlepšenie imunity (samozrejme s prestávkami). 2x som ho na odporúčanie lekárky nechala 2 mesiace mimo kolektívu. Chodili sme do soľnej jaskyne, vlani sme boli pri mori, bral Aloe, homeopatiká. 4-ročnému mu potvrdili Reflux, ten sa mu asi za 2 mesiace vyliečil. Teraz pôjdeme znovu na vybranie mandlí nosných + zrezať krčné. Za tieto 3 roky bol v škôlke najdlhšie 8 týždňov jeden jediný raz, inak keď je v škôlke 3 týždne, už ho začínam sledovať, kedy začne sopliť. Na imunológii mu zmenili Bronchovaxon na Imunar (vtedy bol dobrý 8 týždňov). Musí mať prestávku do septembra - odvtedy bol už 3krát chorý. Som zvedavá, čo sa zmení po vybratí mandlí. V septembri pôjde do prípravky. Už som vyskúšala všetko a vždy som dala na radu lekárov, ale niekedy mám pocit, že už aj tých doktorov je naozaj DOSŤ!!! Veď keď bol v škôlke tých rekordných 8 týždňov, ochorel potom ako sa bol očkovať na 5 rokov a zrejme niečo chytil v čakárni. Teraz je 3. týždeň, ale zajtra s ním musím ísť k lekárke, lebo je celý vysypaný - kiahne to nie sú, tak som zvedavá. A pravdepodobne tam nachytá aj nejaký kašeľ. Držme si palce.