Podvadzam priatela. Beriem to ako cisto sexualnu zalezitost, milujem ho nikdy by som ho neopustila kvoli druhemu.
Ako ste na tom vy?
Podvadzate? baby, aj chalani
Nepodvádzam priatela...milujem ho a nedokazala by som mu ublížit....dúfam,že je ku mne taký ako ja k nemu..čestný a verný...
ja som svojho priatela podviedla.. ale nebl sex.. len take stretko. ale obidvaja sme vedeli ze bude apson ta "velka pusa" no bolo to asi 2 mesiac co som mala priatela.. a nevedela som sa rozhodnut medzi dvoma...kto nezazil nepochopi,potom prisli asi 3 dni s priatelom a vtedy som si vlastne uvedomila ze on je pre mna ten pravy.. a teraz mam vycitky ale nie nejake velke, jasne ze sa to nedozvedel... uz sme spolu vyse roka a je mi s nim neopisatelne dobre...
suhlasim - "pisa"
cajicek:no tak som stihla nemas sa do mna co starat zavidis alebo co? ta toho vela zaujima si myslim este stastie ze je to anonymne forum ty si urobila milion chyb len sa za ne ani nepriznas radsej
podla mna takto dokaze zit vela ludi, ze sa miluju, ale sexualnych partnerov maju aj inych ako len priatela, chapete.. no.. na to treba riadne podobne, abo tkamer dve rovnake povahy a hlavne zaludok, .....
podvadzala som svojho byvaleho priatela.nie som na to pysna ale svet sa mi voli tomu neruca...moja nevera bola len dosledkom nezdraveho vztahu s vtedajsim priatelom...ale viac sa mi paci ak je vzath cisto monogamny a je zalozeny na dovere...
ale v tvojom pripade ak to vam takto vyhovuje nevidim v tom problem.poznam jeden par ktory to ma zariadene podobne a su spolu uz dlho.
:P
nubirka-sorry za comment ale nevedela som si to odpustit... ;) neber to osobne. ja tiez nie som nejaka svatica
nubirka to si toho vela stihla v 18tich :D