Podvadzam priatela. Beriem to ako cisto sexualnu zalezitost, milujem ho nikdy by som ho neopustila kvoli druhemu.
Ako ste na tom vy?
Podvadzate? baby, aj chalani
ked chces, sud...ja viem svoje...aj tak nechapem, ked podvadza chlap...a co...nic sa nedeje, ked podvadza baba tak je kurva...???
Bohuzial, patrim k tym, co podvadzaju. Preco? potrebujem sex, a ked moj drahy na mna nema cas, resp. nie je poruke, tak vezmem co je. Vycitky som mala na zaciatku, teraz uz nie. Priatela lubim nadovsetko, chcem s nim ostat navzdy. a on by ma nepodviedol. ak ano, tak to nechcem vediet. ale keby sa dozvedel o mne, nezvladol by to.je az prilis citlivy...
vsetci co tu podvadzaju - je to hnusne a skurvene a mali by ste sa hanbit.
ludia su cudni... ked im je dobre a nic nechyba aj tak musia stale hladat nieco ,,lepsie,, keby aspon neboli pohlavne choroby... ale teraz uz clovek nemoze fakt nikomu verit.. kamarat sa vyspal so svojou byvalou a ta ho nakazila kvapavkou....
ak je niekto s niekym spokojny na co riskovat zbytocne...
Podvadzanie a nevera je nieco,co nikdy nepochopim. Mam 20 rokov, pri sebe jedineho chlapca, ktoreho som kedy lubila, bozkala, milovala sa s nim. Pri pomysleni, ze by niekto zaspaval na jeho hrudi miesto mna mam v ociach taky prival slz, ze si to neviem predstavit. Sme spolu 5 rokov, 2 roky manzelia ale v zivote nechcem skusit ake by to bolo s inym. Ak by to spravil on, pridem o cely svoj svet poskladany z dovery v nieco neopakovatelne a zvlastne medzi nami. Je jasne, ze nie vzdy je vsetko ruzove, no skutocna laska je este krajsia, ked sa raz za cas nieco nedari. A ked pride chvila vrcholneho stastia(ked sa nam podarilo kupit auto, vyhrat nad chorobou, spamatat sa zo smrti blizkeho) ktore sme zazili SPOLU, neviem si nieco take ako NEVERA ani len predstavit...
podviedla som priatela raz a to v tom case kedy som sa snim rozchadzala sommu to aj povedala ale podviedla som skor ako som sa snim rozisla..ale nakonec sme sa vlastne dali znova dokopy lebo som si uvedomila ze ineho nechcem..aa teraz sme spokojni
no baby ked vas chlap podvedie aspon potom nebudete mat vyčitky v zmysle :a ja krava som mu bola verna!!!!!!!!!
Spite s niekym inym, ale tvrdis ze to je laska a nedokazali by ste bez seba zit. Podla mna sa mylis,ze to je laska. Taka ta prava. Je to uz len zvyk, zavislost jedneho na druhom a mozno niekde v kutiku sa mate radi.
Priatela by som nepodviedla. Lubim ho a jednak by mi to ani svedomie nedovolilo :)
Ja by som podviest nevedela...zozrali by ma vycitky svedomia a ako sa poznam, tak by som sa nakoniec priznala. Ale ja sa snazim riadit mottom: nerob inym to, co nechces, aby oni robili tebe...
kazdopadne ale plati stare zname:nikdy nehovor nikdy...