Chcela by som sa informovať u žien, ktoré prekonali tento zákrok a tiež, ktoré majú negatívne skúsenosti. Ja týmto procesom mám ešte len prejsť a mám z toho patričný strach. Na jednej strane chcem vedieť, či dieťa sa vyvíja správne, ale na druhej strane mám strach z rizík, ktoré tento zákrok prináša. Bola by som rada, keby sa zapojili aj ženy, ktoré po tomto zákroku potratili, pretože sa tejto možnosti bojím najviac. Som po 35-ke a v prvom trimestri som krvácala. Prosím, odpovedzte.
Amniocentéza
Ahoj inana, dá sa prežiť tá glukoza? Ja idem v pondelok.
No ja mám s Georeghom trochu problém, lebo s mojím mužom chodili na vojenskú katedru, ale nie na rovnakú školu, ale stretávajú sa, a a teraz mi to je trapné. Keby hrozili NZ tak asi pôjdem za ním.
Georeogh tiež tam bol ked som ležala v nemocnici pred prvým pôrodom.Nanho som uplne zabudla.Pritom je taký ročník ako ja,chodili sme spolu do gympla,len nie do jednej triedy.On bol tiež veľmi milý.
Ešte som sa chcela spýtať, neviete niečo overené na pálenie záhy? Rozhodila som si zalúdok s marhuľami a teraz mám pocit že mi vypáli hltan, pažerák aj hrdlo.Vďaka.
Ahoj, moja sesternica zašla za Georeghom, aj ked k nemu nechodí a dohodla sa s ním, že príde k pôrodu. On hovorí, že v každej nemocnici je to rovnaké.Ona mu na rovinu povedala, aké má výhrady voči niektorým lekárom. No uvidím ako to dopadne.Tá Bratsialava je od nás dosť daleko, ale dalo by sa to zvlôádnuť, lebo tam mám sestry.
Uvidím, čo vymyslí inana, aj ked teraz má asi iné starosti.
stela fakt neviem,prečítaj si na Antolskej poradna pre tehotné.Alebo chod na google,daj tam nemocnica na Antolskej,nájdeš tam článok,prečítaj si to.Všade je aj dobre aj zle,nie len v NZ.Ja si myslím predsa na Langovu sa môžte spoľahnuť,určite vám povie aj to koho máte vybaviť.
Myslím, že toto ma presvedčilo, že pôjdem na Antolskú do Bratislavy ako mi to navrhla Langová. My sa už tešíme, obzeráme kočíky, asi by som to neprežila. Bratislava je od nás 120 km, ale mám tam 2 sestry, len deti budú daleko. Hned som to volala mužovi, tiež sa ihned rozhodol pre Blavu. Už ked tolko budem chodiť s tým veľkým bruchom, teraz cez horúčavy,zmierilo som sa s tým, deti sa tešia, chcem aby to dobre dopadlo, aby sme to obidve prežili zdravé. Ja znesiem veľa, ale budem mať 41 rokov, kým sa to narodí.
O tej Nitre tiež som veľa dobrého nepočula, ale vlastne na Antolskej tiež zomreli 2 ženy v m áji.Toto je na infarkt.
Aj pomyslenie zlé. Ja som posledné nechcela, ale asi by som sa zbláznila, keby sa mi stalo niečo podobné. Zatiaľ ma drží v nádeji, že som mala v podstate ľahké pôrody. Ale už aj ja som staršia a cítim, že je to iné ako pri prvých dvoch. Zatiaľ neviem, ako to všetko dopadne, ak ešte budem bývať, kde doteraz, stále platí pre mňa tá Nitra. Ak sa náhodou odsťahujeme dovtedy, tak asi najbližšia pôrodnica, aby som bola čo najbližšie k deťom. Mimochodom, dnes som podala tú žiadosť. Celý víkend som rozmýšľala, ale nevidím možnosť zlepšenia, tak som spravila rozhodný krok, s ktorým asi ani môj muž nerátal, pretože si myslel, že na to nemám odvahu. Asi som ho sklamala, som zvedavá, ako sa zachová ďalej. Uistiť ma už uistil, že on odtiaľto neodíde, aj keď my pôjdeme. Takže mi dal zelenú. Však jemu ku šťastiu stačí jeho mater aj so sestrou.
Stela neviem,ale určite primár.Vieš ja som s tou ešte odvtedy nebola,len mi cez jednu sestričku odkázala ,že ma pozdravuje,aby som jej zavolala,chce sa so mnou porozprávať.No o čom?Ja sa nikomu do vecí miešať nebudem,som netrpezlivá čo mi povie a kedy,je mi jej veľmi ľuto.Som celá bez seba,nechce sa mi to veriť ešte ani teraz.Na to by som bola strašne zvedavá fakt to mali dohodnuté predtým?Ešte ma jedno nenechá na pokoji.Asi pred rokom mala ona nasilu vyvolaný pôrod,neviem z akého dôvodu.Mala dievčatko,len malo nejaku vadu,zomrelo za krátky čas.No my sme sa nestretli a v liste mi o tom nepísala,len že má problém,ked sa stretneme porozprávame sa.Ona je z inej dediny,takže len cez listy udržujeme kontakt,internet nemá.Vieš čo,nepoznám ta ale si mi strašne sympatická,nestrachuj sa ale skuste určite niečo vybaviť!!Zimomriavky mi behaju po chrbte je mi do plaču.Mysli si na to nie každá končime rovnako,musíš dopadnuť dobre.Vieš zatiaľ ja som verila tam tým lekárom,však ja som nepochodila zle,ale teraz?Pokiaľ len počuješ klebety to je iná vec,teraz je to skutočnosť a samé otázky,kto je na vine?Možno aj mamička mala problém,no jedna kto už bola u nej,tej som volala včera,povedala takto-že tlačila rodila ako vládala,potom že nejakí štyria tlačili z nej to von,to viem že sa to tak robí,potom už sa nepamätá nič len aro,dieťa nikde.Rozmýšlala som veľmi či to napísať alebo nie.Všade sa stáva všeličo.Nechcem aby si sa bála aby si ublížila svojmu dietatku,len skuste sa poinformovať a niečo vybaviť.Ahoj
Nepočula som o tom, ale je to strašné. Môj posledný pôrod, syn 4,35kg, a cisársky ani za svet. Veľmi sa bojím a asi pôjdem do Bratislavy.Kto rouhoduje o cisárskom ? Primár?