Ahojte, vcera sa so mnou chcel priatel rozist kvoli tomu, ze sa boji ze ma podvedie. ze ma strasnu chut vyskusat sex s niekym inym..., predo mnou nikoho nemal, ma 24 rokov, a nevie co ma robit. ze ma nechce zranit, lebo ze by sa mi potom uz nevedl pozriet do oci..., strasne plakal ked mi povedal ze sa chce rozist, a nevie co ma robit, ze ked ho chyti depka, tak keby mal prilezitost tak ma urcite podvedie..., ostatni chlapi ako ste na tom? mate podobne pocity? zatial to nespravil a to sme spolu uz takmer dva roky, a skoro rok spolu zijeme, sexu mame habadej, niekedy aj 3krat za den..., fakt neviem co mu este chyba
ked priatel tuzi po inej
a pride mi to od neho take zvlastne, ze ako sa vyspim a aku budemmat naladu, ta podla toho sa rozmyslim ci ta podvediem alebo nie...bud ta nelubi a nechce tito povedat rovno aby ta nezranil a zvolil takuto formu, alebo je to clovek nerozhodny ktory neive co chce... ak by mi toto priael povedal, tak asi finito...
ahoj Lucka...chlapi su obycajne HOVADA!!!!, to si zapamataj. Je to nespravodlive, ale je to bohuzial tak. Chlapi maju tendenciu byt neverní..Ja mam priatela, chodim e spolu 3 roky. Tvrdi, ze ma nepodviedol, ale zakazdym ked okolo prejde najeka pipka s vystrihom az po zem, 3-kami kozami a blond hrivou ziza na nu ako sialeny a stavim sa, ze ak by mohol, hned by ju tam prefikol. Vsetci su rovnaki.Ty bud rada, ze sa ti vobec priznal, že ma taketo chutky, aspon vies, na com si. Bolo by horsie keby si sa neskor od niekoho dozvedela ze ta podvadza.
lucya nie si ty nahodou ta, co pisala, ze tvojmu priaeloci sa paci neaka ina? myslim neaka kamaratka alebo co to bola...v jednej teme si to rozoberala... a tusim spolu byvate od septembra,m nie? pardon ak sa mylim