Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ked priatel tuzi po inej

Príspevok v téme: ked priatel tuzi po inej
lucya

Ahojte, vcera sa so mnou chcel priatel rozist kvoli tomu, ze sa boji ze ma podvedie. ze ma strasnu chut vyskusat sex s niekym inym..., predo mnou nikoho nemal, ma 24 rokov, a nevie co ma robit. ze ma nechce zranit, lebo ze by sa mi potom uz nevedl pozriet do oci..., strasne plakal ked mi povedal ze sa chce rozist, a nevie co ma robit, ze ked ho chyti depka, tak keby mal prilezitost tak ma urcite podvedie..., ostatni chlapi ako ste na tom? mate podobne pocity? zatial to nespravil a to sme spolu uz takmer dva roky, a skoro rok spolu zijeme, sexu mame habadej, niekedy aj 3krat za den..., fakt neviem co mu este chyba

cajik

He tak my sme si to uz vyriesili :) bolo to myslene inak ako som to pochopila. (Viem ze niekomu sa teraz moze zdat ze som hlupa nana,ale toto je fakt ine :) ja ho poznam jak ponozky). Goodbye :)

SANDRA27

ahoj..podla mna sú to len výhovorky, výhovorky, výhovorky...ja si myslím že ta klame a nevie ako sa ta má zbavit...prepáč za úprimnost..pošli ho kade lahšie..

cajik

Prepac,to ja som vytiahla tuto temu,lebo som hladala nejaku oporu. Tak vam drzim palce,nech ste stastni aj nadalej,a nech podobne veci uz nikdy riesit nemusis.

lucya

joooj bayb som si ani nemyslela ze to tu estre niekto vytiahne,.... musim vam povedat ze momentalne je to fajn, asi sa uvedomil, ze keby ma strati, tak srati vela veci okolo, nie len konkretne mna ako osobu....viem ze ma ma rad, mame dobre aj zle chvilky, ale zatial sme spolu, a cajik neuvazuj nad tym mco keby, ale co je, co je prave teraz, to co bude nech ostane na potom, ja sa ucim zit takto, zatial je to fajn, nikto ma s nikym nepodviedol a momntalne sa ani nechysta, neviem sice ako to dopadne, ale momentalne sme stastni....

cajik

Heh,aj ja som si davnejsie,pri citani tohto pribehu myslela,ze by som sa rozisla,keby mi toto nejaky "kreten" povedal.. Lenze :/ v mojom pripade,ako priatela poznam,tak viem ze to ani nemusel mysliet vazne,a on obcas nieco povie co tak nemysli.. Ale ta...

cajik

Aj mne minule frajer zapotil,len tak medzi recou,ze by to chcel vyskusat aj s inou. Ale neviem,nakolko to bolo myslele "len tak", alebo ci sa tym mam zaoberat aj vaznejsie.. Viem vsak,ze by ma nepodviedol.. Ale aj tak ma to trapi :( .. On "nevybureny",ja uz ano.

Proste mame ukazkovy vztah (rok a pol),vsetko super,snazim sa aby nebola rutina ani v sexe,lebo este ako tak triezvo uvazovat viem a viem ze vztah treba "hýčkať" a starat sa o neho ako o kvet,aby nezvadol.. Dost sa rozpravame a nemame problem komunikovat o hocicom,bavime sa aj o nasom vztahu,proste maximalna spokojnost z oboch stran.. Ale toto ?! Ze aj tak ho zaujima ake by to bolo s inou ????

Na jednej strane, kym to je len "chut" a nic nespravi,ale ostane to len "tajnou tuzbou",tak by to malo byt ok :(. Ale po citani tohto a inych pribehov na fore sa fakt obavam toho,ze raz mi povie to co Lucii a bude to zvalovat na to ze je nevybureny a potrebuje skusit aj nieco ine..

hm hm

lucya chapem, ze to je pre teba tazka situacia:P ale rovnako chapem aj jeho. lebo sa hovori, ze chalan by mal vyskusat v mladosti viac bab.vtedy sa vyblbne a neskor je pokoj.Poznam takych, co sa nevyblbli v mladosti a teraz blbnu na "stare kolena" :P
Niekde dole si pisala, ze by si prezila, keby si to skusil s inou babou. To je podla mna chore a vo vztahu nepripustne.To si uz radsej dajte pauzu.Podla mna mu budes chybat, lebo si jedina opora. Pocas pauzy by si uvedomil, ze ina by ho nechapala a rovnako by podla mna ani nemal na to, aby spal s inou.Keby to aj spravil, tak by zistil, ze sex nie je vsetko, ze to je v podstate to iste, co s tebou.Aj sama pises, ze sex mate dobry.

A ja som tiez na tom tak, len opacne.Priatel je uz starsi,vybureny a skor uz rozmysla nad nasou buducnostou.A ja si kladiem otazku, ci niekde nie je lepsi, ci sex s inym nie je lepsi. Obcas si zaflirtujem /nevinne samozrejme:)/ alebo idem von s nejakym kamosom zo skoly, ale vzdy porovnavam a zistujem, ze nikto sa priatelovi nevyrovna.A to je pre mna najhlavnejsie. Vzdy sa utvrdim v tom, ze city, porozumenie a laska su viac ako pudy. Ale ja som baba.U chlapov su tie pudy mozno silnejsie.Ale trvam na tom, co som napisala vyssie.Podla mna zisti, ze ta nechce stratit.Ale urcite nebud s nim vo vztahu a on bude mat sex s inou.Mohlo by mu prepnut a zacal by to brat ako ze to je normalne a sexoval by s inymi mozno aj viac krat:P

engelchen

No prinajmensom by som ti odporucila aspon pauzu... inak riskujes ze ta bude podvadzat..nasilim ho pri sebe neudrzis... ja som teraz uz rada ze sa stalo co sa stalo...
jedine ze si masochistka a odpustis mu neveru...hmm