Ahojte, vcera sa so mnou chcel priatel rozist kvoli tomu, ze sa boji ze ma podvedie. ze ma strasnu chut vyskusat sex s niekym inym..., predo mnou nikoho nemal, ma 24 rokov, a nevie co ma robit. ze ma nechce zranit, lebo ze by sa mi potom uz nevedl pozriet do oci..., strasne plakal ked mi povedal ze sa chce rozist, a nevie co ma robit, ze ked ho chyti depka, tak keby mal prilezitost tak ma urcite podvedie..., ostatni chlapi ako ste na tom? mate podobne pocity? zatial to nespravil a to sme spolu uz takmer dva roky, a skoro rok spolu zijeme, sexu mame habadej, niekedy aj 3krat za den..., fakt neviem co mu este chyba
ked priatel tuzi po inej
Len ked ta stvu uz velmi dlho tak je drzost byt neuprimny k priatelovi a vediet ze keby bola prilezitost tak ho podvedies.
Lillippo ja poznam tie tuzby. Asi obcas prepadnu kazdeho. Mozno niekoho trochu intenzivnejsie.:) Ale riesit podobne problemy s priatelom ci priatelkou je podla mna drzost. To uz nie je uprimnost. Iste veci si clovek musi v sebe vyriesit sam, az potom s tym vyjst na svetlo.
Ja som s mojim dva a pol roka a tiez je moj prvy. Bola som natom presne ako tvoj priatel, mala som chut skusit to s niekym inym, aj ked som jeho lubila a zalezalo mi na tom, proste ako bolo napisane ako on povedal vyspala by som sa raz dvakrat s niekym a potom by som to lutovala.Viem ze je to svinstvo ale clovek to proste neovladne, je to prirodzena tuzba porovnat. Tak som sa s priatelom s velkym placom rozisla, ale asi po dvoch dnoch som sa k nemu vratila lebo som nemohla vydrzat,a le ta tuzba skusit nieco nove ma drzi stale. Ale nedokazem to spravit ani ho podviest ani sa s nim rozist tak je to tak ako to je...
Je mi sympaticky Bobikov prispevok, zvlast ten, kde pise, ze mlady by sa mal zbavit pocitu, ze ide len o JEHO vtaka a JEHO chute :))) to je presne...
acch baby :( ja mam 2,5 rocny vztah a tiez sme svoji prvi (po sexualnej stranke) mame obaja 20 uz skoro 21, ale ide o to, ze po tom, co som si precitala tieto prispevky ma oblial taky cudny pocit, strach, ... moj priatel je takmer rovnaky ako tvoj lucya (tiez chce byt najlepsi, na vysokej studuje na skvele znamky, je citlivy a riadne) a bojim sa toho isteho problemu, co teraz riesis ty :(( par krat mi aj naznacil (samozrejme lenn zo srandy ze" sak len jednuu" a pod), ale aj tak si myslim, ze tym naznacuje ze ma za potreby, ci zaujmu vyskusat nieco ine nez som sa (ja som taka tichsia, citlivejsia, nie zrovna cert v posteli a on by zase mozno chcel nieco ostreee....inak si sedime skvele (proste sme sa nasli) aj v posteli je to vcelku okey,... len on urcite tuzi vyskusat inu, kvazi "inu ochutnat"...mam pocit, ze prave preto sa nam raz rozpadne vztah :((( ... ako bolo nizsie pisane: stretli sme sa v nespravnu chvilu :(((((((( (hrozne sa teraz citim, ked som si to teraz nehala prejst hlavou ten problem) ..achh... co robit ...:(
no, dakujem za rady, ale asi by ma aj s tou babou vyrazil :DD a predstava ze sa mam vyzliect ja pred kamoskou ma desi :DD, on nie je zrovna typ na taketo veci, a mne sa ini chlapi akosi hnusia, co sa tyka intimnosti..., bduem musiet porozmyslat, ale pokial to on sam nebude vyzadovat, tak ja to inicovat nebudem....nie som ten typ...
lucya si predsa zena. rob to co zeny vedia uzasne. manipuluj, zavadzaj, klam, intriguj.
ty tu trojku, stvorku, vymenu a ja neviem co este nemusis chciet. tebe staci sa tvarit, ze to chces. v tom je pointa. trosku ho zneistit, ukazat mu, ze nie je jediny na svete. je tiez "lahko" nahraditelny.
ako ja by som tiez trojka - no, s babou by mi to tiez nebolo moc prijemne, ale urcite by som prezila... v podstate by som mala obrovsky zazitok z jeho radosti :)).. neobjim sa, ze by sa na nejaku citovo naviazal... obaja vieme, ze sme si sadli ako rit na serbel... a co tak ho postavit pred hotovu vec.. ak mas nejaku fajn kamaratku, tak by som jej povedala, ze mozno ju odmietne, mozno nie.. teda aby s tym ratala... ked bude mimo domu, pekne priprav erotikus atmosferu, vsetko co ma rad... mozno aj nejake eroticke pomocky a hlavne tu kamaratku... ja beriem muzov ako velke deti - stale by sa to len hralo a nechalo maznat...
no ja tu chut na inych chlapov akosi nemam...., takze tak o vymene partnerov niee, nechcem ineho chlapa....ale dakujem
sorry za spam. omylom som to poslal viac krat :-)
spat ku problemu. chystal som sa napisat presne to co tinusska.
navrhnut trojku je sialene, ale mohlo by to pomoct.
mozno stvorku s vymenou partnerov. aspon by mal nejaku konkurenciu. pocitil by trosku aj on strach a neistotu. snad by pochopil, ze nie vsetko sa toci len okolo jeho vtaka a JEHO chuti na experimenty s inymi slecnami.