Ahojte, vcera sa so mnou chcel priatel rozist kvoli tomu, ze sa boji ze ma podvedie. ze ma strasnu chut vyskusat sex s niekym inym..., predo mnou nikoho nemal, ma 24 rokov, a nevie co ma robit. ze ma nechce zranit, lebo ze by sa mi potom uz nevedl pozriet do oci..., strasne plakal ked mi povedal ze sa chce rozist, a nevie co ma robit, ze ked ho chyti depka, tak keby mal prilezitost tak ma urcite podvedie..., ostatni chlapi ako ste na tom? mate podobne pocity? zatial to nespravil a to sme spolu uz takmer dva roky, a skoro rok spolu zijeme, sexu mame habadej, niekedy aj 3krat za den..., fakt neviem co mu este chyba
ked priatel tuzi po inej
vie ako kluce nepasuju do kazdeho zamku a ten kluc sa da iba strcit do zamku tak je to aj medzi muzom a zenou na svete je iba ten jeden jedini kluc ktory pasuje do jedneho jedineho zamku a sem tam sa tak tie kluce snazia dostat niekedy aj sperhakmi ale nieje to ono takze treba sa rozist nech je to ako tazke a naist si ten spravni kluc a zamok
Ja neviem, ak by mi chlap povedal, že túži vyskúšať niečo s inou (respektíve to má v pláne) tak ho pustím k vode... ak to urobí raz, čo ti zaručí, že sa to nebude opakovať?
Neviem, ja osobne som teraz už vyše 5 mesiacov sama, rozišli sme sa po dvoch rokoch aj niečo a bol to hajzel...(prišla som mu na nejaké veci, ktoré robil poza môj chrbát) a tiež sme spolu toho dosť zažili, ale ostať s niekym len preto, že nás spájajú spomienky je blbosť.
Radšej ostanem sama ako zažívať týchto kreténov, ktorí si nič nevážia.
Ale aj tak dúfam, že možno raz sa objaví niekto, kto nebude zapadať do toho davu a bude iný...
engelchen a to ho mam ako pustit a bude lepsie? neviem pochopit tento jeho dovod, teraz je to fajn, ale neviem ako bduew dalej
Aj somnou sa byvaly rozisiel preto, ze ma nechcel podviest. Dnes sa na to pozeram, ako ze bol charakter.Pracoval daleko v inom meste, takze keby chcel, mohol byt somnou a zaroven spavat s inymi..ale neurobil to a preto si ho teraz vazim ovela viac ako keby vyuzil tu druhu verziu. Bolo velmi tazke pre mna pochopit to, bola som jeho prva a velmi som ho lubila. Teraz sa vyjadril slovami klasika: Clovek zisti co stratil az ked o to pride... Ale na druhej strane, bez tejto skusenosti by nedospel...
Keby mne toto povi stary tak sa snim hned rozidem a najdem si nekoho dospelejseho :D
no tak sme to asi poriesili, dohodli sme sa ze to teraz nebudeme riesit, fakt nemam na to sil...nebudeme uvazovat nad nicim hypotetickym.., priatel pochopil ze mi to vobec nemal vraviet... spravil chybu, ale nemal to komu povedat...dohodli sme sa ze si budeme uzivat vztah a kazdu volnu chvilu, lebo sme na to akosi pozabudli obaja pri dennych povinnostiach, a uvidime co nam cas prinesie, ak sa rozideme tak sa rozideme a ak nie tak nie..., jednoducho nerisit a tesit sa zo vsetkeho krasneho a pomahat si....tak uvidim ako to bdue fuingovat
no ja som zamestnana az az, a z nad tym ani nepremyslam, a ani to nerisiem, jednoducho mam hlavu plnu inych veci, len sa to na mna vsetko ruti..., skola , praca, starostlivost o domacnost, a teraz aj priatel, tak ma akosi chyta take zdeptavanie sa, a nechut ku vsetkemu...a este som aj chora momentalne....blbe obdobie...a prave vedla mna priatel spi, to je taky krasny pohlad, az ma ide zamrazit ked si spomeniem na jeho slova....radsej sa idem ucit dalej
lucya zivot nie je len strasny,ale aj pekny, len nam bohuzial prinesie vselijake neprijemne a aj prijemne situacie a o tom to vsetko je.... tak bud silna a zamestnaj sa niecim...aj ked to pre teba musi byt tazke,kedze spolu byvate a stale okolo seba chodite....
no nejako sa to urcite vyriesime..., neviem, momentalne uz nevladzem riesit to, tak cakam, mam toho strasne vela do skoly, neviem kde mi hlava stoji, najradsej by som so vsetkym sekla....nechapem na co sme sa narodili, ked aj tam len umrieme....zivot je strasny
juj , to mi je luto lucya, musi to byt hrozne, mat pri sebe cloveka ktoreho mas rada a ani sa poriedne uz neobjimete a ajj pusu nedate.... dufam, ze sa to vyriesi...bol aby som strasn rada