Ktory parfem je najlepsi?

Zara.p

Vlastný parfum je len ďalší reklamný ťah na ľudí čo sa dajú nachytať.Lebo výroba parfumov je veda a nie miešanie nejakých vôní alebo čoho vlastne.

zzu

...je veľa krásnych parfémov, ale aj tak sa žiadny nevyrovná vlastnému parfému, ktorý si môžeš vytvoriť sám/sama...

pomaranc

dior esale al portofino'
vydrzi dlho lebo je to parfum ,ked kupujes pozri ci to nieje nahodou len toaletna voda ako byva 90% akoze parfumov a su to len toalet

Feliss

mne osobne sa paci chloe- chle...
ja momentalne pouzivam D a G - light blue(stara ale svetova)
mala som tiez Lanvin- Eˇclat (nevem presne ako sa vola, ale je to taka slabofialova guľa)
a uplne naj svieza krasna vona pre mna je INCANTO- shine !

Nicolie

Ahojte :o)..pri vybere parfumu si dam velmi zalezat a pradupovediac nieje to lahke :o) v dnesnej dobe je neuveritelne mnozstvo rozlicnych parfumov. Zena stravi pri vyberani aj hodiny :oD..Pred rokom a pol som natrafila na Versace Bright Crystal vzacny sperk ;o)plny osviezujucich kvetinovych tonov nielen vona ma ocarila natolko ze som sa do nej zamilovala na viac ako 3 roky ale aj flasticka je v dokonalom dizajne v podobe krystalu. Co ma ale zarazilo bola jej hmotnost. Velmi ma mrzelo ze som so sebou nemohla nosit aj vrchnak z tej vonavky ktory dokonale ladil s flastickou on totizto vazi dvakrat tolko ako cely parfum prosim pekne :oD..okey pisala som o mojom ex-parfume :o)..ktory si urcite este niekedy kupim. No uz vyse roka mam novu lasku :o)..vola sa Chanel Chance - vynimocna vona ktora sa este nazaobisla bez muzskeho komentara ;o)..na chanel chance reaguje kazdy muz..len pozitivne!Uz v prvy den ked som si ju na seba nastriekala staci uplne trochu pretoze je silna a vydrzi fakt dlho..po nastupe do autobusu sa na mna vodic usmial a spytal co to mam za parfum :o)..je to vona plna energie..zmyselna. Postupne sa uvolnuje a prekvapi vas svojou premenlivostou. Odporucam tuto vonu zene ktora miluje svieze vone zaroven jej tato vona dvihne sebavedomie :o)a da pocit nadhernosti. Nikdy sa o svoje lasky nedelim ale dnes spravim vynimku :oD..

macka26

mata bb

no je chloe intense s ciernou maslou, potom chloe s lososovou to je eau de parfum, a chloe s vanilkovou maslou a ta je tusim toaletka...

a potom aj ta nova je fajn