ja by som potrebovala poradiť, čo ž genitálnymi bradavicami, okrem použitia dusíku, je nato niejaký dostupný krém?? alebo niečo také??PLEASE
Genitálne bradavice po holení
mozema sa opytat, ten olejcek Tea Tree sa da normalne kupit volne v lekarni? Alebo kde, lebo aj ja mam tento problem a nechcem ist s tym ku koznej.... Dakujem :)))))
Nemas zac:))...budem ti drzat palce, aby si sa ich co najskor zbavila a ked budes potrebovat, tak kludne napis a popripade aj daj vediet, ze ako sa ti dari s ich liecbou. Drz sa, papa:))
Dakujem veľmi pekne :-)
Ak budem mať ešte niejakú otázku, čo sa týka ohľadom tých kondylomov, tak ti napíšem sem do tejto témy :-)
Dakujem ti pekne za všetky rady a podporu. Prajem ti aby ti dali tie zlé kondylomy pokoj!!!:-)
Ten krem Wartec som nevedela nikde zohnat (ani neviem, ci je na predpis alebo volne predajny), ale citala som o nom, ze moze pomoct..ale neviem o nom nic blizsie..
A neboj sa tej koznej..urcite ti pomoze, vela stastia:))
No to hej je tam napísané riedenie vodou, ale ani ja to riediť nebudem. A krém Wartec si nepoužívala?
Zajtra si kúpim aj tie tabletky Indonal, no vyskúšam všetko čo sa bude dať a ak nepôjde ink tak pôjdem k tej kožnej :(
Aj ja som ich mala uplne v okoli posvoveho vchodu a po natreti som mala taky divny pocit, ale neublizilo mi to nijak...ved tusim aj v tom pribalovom letaku je pisane, ze sa moze pouzivat aj tam dole, i ked mal by sa riedit s vodou, ale ja som ho neriedila. Chcela som, aby bol co najsilnejsi.
A nevadí, alebo skôr neškodí ked si tým olejčekom natieram kondylomy tam "dole"? Nevadí to? No aby sme sa pochopili, ja ich mám blízko pri "vchode" a vieš ak si ich natreim tak tam mám taky zvláštny pocit, či to nevadí...
No priatelovi zmizli za take dva tyzdne, odkedy si ich zacal natierat...a on ich ani netrhal, jemu proste zmizli...s tym trhanim to necham na teba, lebo hovorim-nemalo by sa to, ale u mna to odtrhnutie hadam najviac zabralo. kazdopadne, az by si ich trhala, tak ich najprv prstom toc, aby sa tam oslabil ten korienok a ked sa ti podari ju odtrhnut, tak ich jednoznacne vydezinfikuj a davaj bacha, aby sa ti nedostala niekam inam krv...a kedy sa ti zacnu vysusovat, to neviem. treba pockat a uvidis...Vies, ale ono je to tak, ze co mohlo zaberat mne, tak nemusi tebe. Lebo az by to nefungovalo, tak nechcem, aby si bola sklamana alebo co...
POSUVAM