Genitálne bradavice po holení

alz-bee

V obdobi, ked mi uz zacali miznut, tak som ochlpenie opatrne ostrihala, aby som videla, ci nie su aj tam ukryte (ale aj pocas tej liecby som si ich tam hladala a natierala). A ked uz zmizli uplne, tak som zacala normalne s holenim, lebo po 9mesiacoch neholenia som bola fakt stastna, ked som mohla ziletku vziat do ruk:)) Strasit ta nechcem, ale keby si ich zanedbala, tak mozu narast do velkych rozmerov a mozu sa ti rozmnozit aj vo vnutri a tam je uz liecba ovela tazsia. Ja chapem, ze mas strach, ani to nie je dvakrat prijemne ist ku koznej a roztahovat pred nou nohy, ale lepsie je prekonat ten ostych, nez odkladat to. Neboj sa, nebudes prva a ani posledna, ktora tam s tym problemom pride, pretoze HPV je nakazenych mnoho ludi. Ked clovek raz zanedba zdravie, tak telo mu to vrati. Ale ako sa hvoroi, vsetko zle je na nieco dobre. Jasne, ze v zivote ich uz zazit nechcem, ale aspon som sa poucila, ze sa mam spravat zodpovednejsie. A robili mi aj zadarmo testy na pohlavne choroby, takze to bolo tiez take male plus:))
A ty si si uz vlastne ista, ze mas kondylomy?...mozno to bude nieco uplne ine...kondylomy su take vyrastky na kozi-opisala by som ich ako male karfioliky, na dotyk ich citit. Ale niektore som mala aj take ploche.
A nemas teraz oslabenu imunitu? lebo virus mozes mat uz dlho v sebe a moze sa prejavit, ked je clovek oslabeny.

sisina

A tebe ked už zmizli tak si začala opäť s holením, alebo už radšej neriskuješ, ako ja sa strašne bojím....
A niekde som čítala že to môže byť sposobené aj prítomnosťou vitamínov v tele ta tvorba tých bradavíc, ale je to individuálne .....ale aj tak mám strach

sisina

No síce ja som ešte nebola pri gyn, ale chystám sa tam tak uvidím čo mi povie. Ten olejček TEA TREE som si kúpila. Na návode je napísané že bradavice treba potierať 2X denne, tak to vyskúšam či to bude fungovať a či budé pomaly miznúť. ako si napísala ty, že sú dosť malé, aj moje sú dosť malé. a nevieš čo sa može stať ak by som to nechala tak?

alz-bee

No a aby som ti upresnila, ze ako sa teda kamos a priatel vyliecili bez koznej...kamos si kupil rastlinku aloe vera a z nej si odrezaval listy a kedze on ich mal hlavne v konecniku, tak (znie to smiesne ale) si kusky tych listov daval na konecnik a hlavne stavu z tych listov na ne vytlacal. A priatel sa ich zbavil tym olejcekom. Pil kadejake caje, cvicil 5 Tibetanov, no a natieral ich tym olejcekom...lebo on dost veri v silu vôle,cize sa mu aj podarilo zbavit sa ich:)) A kazdopadne ani jeden z nich nechcel ist k doktorovi, tak lebo mnohi chllapi su taki, ze sa hanbia ukazat penis pred doktorom. Pre nas baby je to lahsie, kedze sme zvyknute na gynekologicke prehliadky. A inak najprv som ja bola na gynde a az ta ma poslala ku koznej.

alz-bee

Tabletky neviem urcit, ci zaberali, lebo kondylomy som mala stale, aj ked som ich brala. Tak ti ale poviem, ze ja som robila na sebe uz strasne zufale zakroky. Ten olejcek mi ich dost vysusoval. A ked sa vysusili, tak sup s nimi von-proste som ich trhala, ale takym sposobom, aby krv z nich netiekla inam na pokozku a automaticky som ich dezinfikovala joidsolom, aj ked to stipalo ako slak! a sice mi bolo povedane, ze v ziadnom pripade netrhat, ale mozem povedat, ze tam, kde som ich vytrhla, tak tam sa uz neobjavili. Potom som pouzivala aj pripravok Duofilm. Mozem povedat, ze ten mi zabral najviac, ale bacha!!! je tam pisane, ze nenanasat na miesta v oblasti genitalii a konecnika. Lebo on rozleptava (zdravu) kozu. Raz za den alebo kazde dva dni som ho nanasala na tie kondylomy a tiez to strasne stipalo, ale ked ich trochu rozleptal, tak som ich zase odtrhla.
A inak som chodievala kazde 2tyzdne ku koznej. Avsak ona mi ich nevypalovala, ale natierala dakou vodickou..ja som jej aj vravela, ze nech mi ich vyreze, lebo daju sa aj chirurgicky odstranit, no povedala mi, ze ich mam prilis male na to, aby ich vyrezavala. Ja osobne ti odporucam ist ku koznej. Lebo ja som spravila to blbost, ze som spociatku i napriek zakazu spavala s priatelom. Boli sme v tom smere hlupi a neprikladala som im velku vaznost. Avsak som si vsimla, ze vtedy sa najviac mnozili. Mozno keby som od zaciatku dodrziavala to, ze neholit sa a nesexovat, tak by som ich nemala tak dlho. Ale u kazdeho je to individualne. Priatel sa ich zbavil za dva tyzdne, dalsi kamos za mesiac, ci dva a oni ani u koznej neboli. Kazdpadne si ale myslim, ze by si tu koznu nemala odkladat. drzim palce

sisina

a ak sa ťa môžem spýťať, tak zabral ti ten olejček a aj tabletky? nemusela si ísť do kožnej na to dusikové vypalenie?? no ako ja som tiež z toho veľmi nešťastná :-(((((((

alz-bee

No, zialbohu to nie je take lahke, ze ked sa prestanes holit, tak zmiznu..tie kondylomy su strasne svine. Mala som ich 9mesiacov, tak viem o tom svoje. Snaz sa nemat ich vo vlhkom prostredi, lebo hlavne teraz v teple, ked sa clovek poti, tak sa mozu viac rozmnozovat. Taktiez v ziadnom pripade nemaj sex, lebo nakazis aj partnera. A kondom nepomaha, pretoze ten virus je tak malicky, ze prejde aj cez jeho pory. Kazdopadne vela robi aj psychika. Ja som bola z nich strasne v prdeli a tak mozno aj zato sa u mna tak dobre citili a zmiznut nechceli. Kdezto priatel sa ich zbavil za dva tyzdne. Vzburil sa im:)) a ludska psychika dokaze vela:))
Ten olejcek kupis bez predpisu v lekarni...dake 4eura moze stat. A taktiez ti odporucam aj tabletky Indonal..tie su proti potlaceniu virusu HPV, ktory kondylomy vlastne sposobuje. Predpis nemusis mat a kolko stoja ti neviem povedat. Ale treba ich brat dva, ci tri mesiace..je tam navod na uzivanie..

sisina

alz-bee a v tom prípade, že prestanem z holením, je tam ta tendencia že zmiznú? ten čajík kúpim bežne v obchode?
DIK PEKNE ZA RADU

alz-bee

Trosku nechapem nazov temy, ze genitalne bradavice-po holeni...tak az mas na mysli genitalne bradavice (kondylomy), tak sa v ziadnom pripade nehol, pretoze sa roznasaju aj takym sposobom.
A samoliecbu nejakym kremom neodporucujem. Zvykne zaberat (cajovnikovy) Tea tree olejcek...ten ich vysusuje...taktiez je dobre si kupit normalne kvetinu aloe vera a z nej si odrezavat listy a tu šťavu na ne nanasat..ale kazdopadne treba ist ku koznej.