Dnes som bola na GFS. Musím vám o tom napísať. Bola som druhý krát, ale nikdy viac!!!!!! Je fakt rozdiel, kto vám to robí. Prvý krát mi to robila doktorka, velmi jemne, kludne, pomaličky, pritom ma stále ukludňovala a povzbudzovala, brali mi aj vzorky, nič som necítila, len po výkone trochu bolesti hrdla.
A dnes druhý krát mi to robil jeden doktor, páni!!! To bol normálny saďour!! nepreháňam. Brutálne mi tú hadicu vrazil do hrdla, šup do žalúdka,vôbec sa s tým nepiplal, videla som hviezdičky, krútil tam s tou hadicou, ako keby to skúšal na figuríne a nie na živej bytosti, skoro mi to vyrazilo bok. Vysúval, zasúval, bolelo ma to strašne! Bolo to stokrát horšie ako pôrod a to teda tiež nebola žiadna slasť. A pritom mi ešte aj nadával, že čo sa tak trasiem a plačem (rozplakala som sa od bolesti) a že malé deti to lepšie znášajú ako ja. Proste jeden brutálny bezcitný blbec. trvalo to asi 20min. Momentálne mám úplne opuchnuté hrdlo že neviem prehltať, mám teplotu a kŕče v bruchu. Takže z mojej strany som skončila s gastroenterologickou klinikou na Antolskej v Bratislave. Ten lekár sa volal na M, tak pozor na neho!