Dobry den,
vedel by mi niekto poradit, kde sa da studovat alternativna medicina? Ci uz VS alebo kurzy. Dakujem
Alternativna medicina
...podobne ako ty davas kavu do vodky ja davam bylinky do slivovice-robievam take bylinkove kvapky...
...no ved vsetko co je NECHUTNE je ZDRAVE :))))
...ja som prave citala ze aj zelena kava ktora je prazena/ale jemne prazena-nejak opatrne/ je dobra lebo sa v nej uvolnuju latky ktore su zdraviu prospesne...
mne ide hlavne o ten kofein-ani nie tak o tu kavu-nie som nejaky kavickar...telo si tak zv.na kofein ze musim mat aspon jednu denne-niekedy som vobec nepila kavu a bola som fit...
no musim nieco vymysliet?
Uvedena zelena Nescafe je len 1/3 zelena, ostatok je normalne prazene.
Ja osobne pouzivam neprazenu zelenu kavu, ktoru na to, aby som ju vedel zomliet drzim(naboptnavam) zaliatu vodkou v ladnicke aspon 3-4 tyzdne. Potom ju v silnom mixeri rozslaham, to vysledne zelene kavove "blato" zavarim do vody, nie je to vobec extra chutne, ale ma to velmi vela uzitocnych latok a samozrejme aj povzbudivy kofein.
viem že to sem nepatrí ale chcem sa spýtať či tu je niekto kto má 26 rokov a chodí ešte k lekárke pre deti a dorast
Rozdiel medzi liekmi a bylinkami:
Jedného času ma začali svrbieť oči-bakterialna infekcia. Očná mi dala kvapky a mastičky. Baktérie sice zničili, ale oči mi ostali alergické na prach a citlivé na vietor. Trvalo to asi rok. Známy mi poradil bylinky, ktoré mi oči ukludnili. Týždeň obklady a mesiac pokoj, čo trvalo 2roky až kým mi alergia neustúpila úplne. Odvtedy ak cítim len náznak problému s očami rovno bylinky, a za 2-3 dni mám po probléme a bez vedľajších príznakov.
...a aku RNG by si mi odporucal ty?pretoze ja ju chcem koli kofeinu/mam oslabene travenie a nechcem si ho este viac dobabrat obyc.kavou-ale potrebujem kofein/
vsade citam ze je na chudnutie
akurat tu som narazila na taku
www.nescafe.cz
dakujem RNG prave som sa chcela pytat na tu ZELENU KAVU...
viac o tom na
en.wikipedia.org
tiez
books.google.com
S tymi spalenymi potravinami je to zialbohu pravda, prepalenim vznikaju rozne skodlive a dokonca jedovate latky, od dechtov az po uvedeny benzenpyren.
Ja osobne davam prednost sice nechutnej(clovek si zvykne na tu spalenu chut kavy a ziada sa mu)zelenej kave, ktora je v prirodnej forme plna antioxidantov a roznych inych dobrych latok pre nas, a ma aj povzbudivy kofein a ine alkaloidy, pre co vlastne pijeme ciernu kavu tradicne.
Lekarmi schvalene bezpecne volnoptredajne potravinove doplnky nezahrnuju medzi sebou ziadne jedovate a skodlive prirodne latky. Na to velmi striehne nas "velky ochranny pes", federalna organizacia FDA, takze reci, ze potravinove doplnky skodia su uplne lzive a zamerne rozsirovane farmaceutickyum priemyslom, lebo im znizuje odbyt patentovanych chemickych liekov.
Neviem, kolkokrat to mam zopakovat, aby to konecne vniklo do hlav ludi (nevinimajuc ani lekarov a farmaceutov), co maju organizovanou medicinou vymyte mozgy.