Zdravim, vela ludi mi uz poradilo ze beh je najlepsie na formovanie postavy, teda zadok a nohy. Ktorej to uz pomohlo a naozaj vidi tie vysledky.
Kolko by sa malo behat, aby to clovek aj videl. Ja sa priznam ze dlho nevydrzim, tak ci aj chodza medzi tym pomaha. Vdaka
Behat a behat
Rychla chodza a intenzivne dychanie (branicne) vonku je najzdravsie. Beh prilis otriasa klby a chrbticu a moze ich poskodit.
To t,u v USA uz davnejsie zistili, takze sa propaguje "low impact"(beznarazove) cvicenie a chodza.
Myslel som PDAcko a nie I-pod to je troska o insom :)
Tusim tato tema umiera i ked si zasluzi trocha ozivit ale usudzujem stoho, ze vsetci stale behaju a nemozu pisat pocas behania, samozrejme nechcem nabadat na kupu I-podu aby sem prispievali.
lorelai: Ak mas problem to predychat tak behas rychlo co nie je dobre ak mas v plane zhodit tuk.
ahojte, ja som to bola vcera skusit prvykrat... bola som behat okolo takeho ihriska.. ma prosim vas zmysel behat ked som na prvykrat prebezala asi 3/4 z ihriska, ostatne chodza na vydychanie, a tak som to striedala... malo aj to na mna trosku ucinok?
Zdravim, tak budem mat partacku na behavenie tak dufam ze to pojde lahsie. Sa v tom asi trosicku vyzna, ze najskor rychla choda, potom do toho beh :)) tak sa tesim ze mi to raz pojde
001100 : pri tvojej vahe ta museli zacat boliet kbly pri behani. skus najprv znizit vahu nejakym inym sposobom a potom zacni behat aby tak netrpeli klby
ahojte baby,ja mám cez 100 kg a behanie ma strašne baví,ale už som nebehala strašne dlho,možno aj rok,lebo ma začali pobolievať kolená.Ale tak strašne by som chcela schudnúť,mám zase behať?Neuškodí mi to?
jj beh je super mnielen na chdnutie ale aj na sport,u nas na kurty wsetci chodia:)najlepsie je tak 4 krat doi tyzdna po 30min a potom aj viac ked das 45 bude to super:)a tym behanim sa ti aj strawa uprawi,nebudes jest tolko sladke,no ale to nesmies vzdat ja som citala teraz ze ked cvicis musim minimalne 3mesiace az rok,ja newjem ale ucrite po meisaci budes vidiet vysledky
no vidim ze to ozaj pomaha. Ja som bola dnes rano ako pol hodinu som tam bola lenze z toho som mozno bezala tak 10, ja nic nevydrzim. Dam si kolecko a kolecko mam chodzu inak by som asi odpadla.