Behat a behat

bara017

fuuu no ja som teraz trochu polavila s behom, som 5 dni nebehala vonku, lebo bolo skaredo a vzdy bolo nieco ine ale dnes si dam do tela:)

max.gluteus

majuska125:
Behame teda aspon ja urcite. Dnes som zistil zaujimavu spravu, ze v klude mam 48 tepov za minutu potesi.

whee_ee

ahojte, chcem sa spytat ci za styri tyzdne behania sa mi viditelne spevni zadok.. budem to striedat so stepperom, na tom cvicim aj teraz, ale taha ma to von ked je pekne:-/...no co myslite? dakujem.

moika

xaraa ...ja som pocula, ze svihadlo je velmi dobre na schudnutie, staci ak skaces na nom 10 minut denne a do mesiaca by si mala mat VRAJ pekny zadok...ja som vydrzala iba par dni, kedze pocasie mi to nedovoluje, takze neviem co je na tom pravdy...ale stale ma to laka :( aj behat som chcela, ale ked stale prsi, to sa neda :(

xaraa

A aký máte názor na skákanie cez švihadlo. Praktikujete niekto a má to aj nejaký efekt? Chcem získať kondičku a behať sa mi veľmi nechce. Dá sa to aj takto a na čo všetko to má vplyv?

samankaaaa

ja chcem najviac so stehien schudnut alebo ich radsej spevnit..ked chodim sa mi to strasne hybe :DD pomoze mi beh?