Zdravim, vela ludi mi uz poradilo ze beh je najlepsie na formovanie postavy, teda zadok a nohy. Ktorej to uz pomohlo a naozaj vidi tie vysledky.
Kolko by sa malo behat, aby to clovek aj videl. Ja sa priznam ze dlho nevydrzim, tak ci aj chodza medzi tym pomaha. Vdaka
Behat a behat
bara 017 kazdy den treba behat po 40 min? a po dvoch tyzdnoch uvidim prve vysledky?
vysledky vidno uz po dvoch tyzdnoch intenzivneho behania:)) odporucam
zabicka 1611 ako dlho uz chodis behat ze vidis vysledky? navnadila si ma
co si obliekate ked chodite behavat? botasky su klasika, ale kazdy ma rad nieco ine... tricko XL a kratasy? =)
ahojky,taktiež som začala s behanim,no da sa skor povedat,ze je to skôr klusanie,nakolko kondicku mam onicom.No pamatam si radu mojej ucitelky zo ZŠ,ktoru praktizujem a veru,ze aj pomaha,a na ktoru si spomenula aj moja starsia dcera pri behu na cas.Takze dievcence:"pomaly sa nadychni,a pocas nadychu urob spociatku tak tri kroky a pri pomalom vydychovani taktiez tri kroky".Postupne zvladnes aj pat krokov,no to pojde postupne aj s kondickou.A este jedna rada,ak vydychujes,tak brucho /brusne svaly/ stiahni dovnutra.prajem vam prijemne chvile s behanim
fiha tak to asi aj ja skusim tu rychlu chodzu, uz tri tyzdne beham 5x do tyzdna tak mi nezaskodi zmena a mozno to bude lepsie, len neviem ako budu ludia po mne pozerat ale tak zoberiem psa asi so sebou:)
vyskúšam tu rýchlu chodzu aj s kočíkom
Ja som v cudzine a ked som sem prisla,pripadalo mi smiesne vidiet vsetky tie mlade baby aj postarsie ako rychlo kracaju.Zo zaciatku som si myslela,ze sa niekam ponahlaju ale po case ked som vidala stale tie iste a so sluchadlami v usiach,tak som zistila,ze oni vlastne sportuju.A poviem vam,ze ziadne z nas nevydrzi behavat kazdy den minimalne hodinu v kuse.My to tu rychlou chodzou dokazeme.Chodim takto s kamaratkou a je to super.Nie som po par metroch unavena a uz zvlast nemozem povedat,ze nevladzem.A co mi to zo zaciatku robilo so zadkom,by ste neverili.Take svalovice som nemala ani po cviceni.Takze dievcata,netrapte sa behanim,ale kracajte-rychlo.Tu ked nikoho nenajdete behat.A vrelo doporucujem skakanie na trampoline.!5 min a odpadnete.To je najlepsi sport na cele telo.
Kazdopadne ano - chodza perfektne pomaha.
Ked nestacis na beh, tak je rychla chodza uplne vynikajuca. Do pozornosti davam jeden clanok o tom, ako vyborne chodza posobi na celeho cloveka: -odkaz odstránený-
Mna to velmi motivovalo a dnes chodievam kazdy druhy den na hodinu rychlej chodze a citim sa velmi fajn.