Zdravim, vela ludi mi uz poradilo ze beh je najlepsie na formovanie postavy, teda zadok a nohy. Ktorej to uz pomohlo a naozaj vidi tie vysledky.
Kolko by sa malo behat, aby to clovek aj videl. Ja sa priznam ze dlho nevydrzim, tak ci aj chodza medzi tym pomaha. Vdaka
Behat a behat
susy771 - a to vydrzis vkuse behat? alebo aj chodza?
dievcence, normalne ste ma navnadili...od buduceho tyzdna zacinam teda behavat aj ja, resp. tu rychlu chodzu (tiez zijem v zahranici a je to tu dost zauzivane, tak to skusim) dufam, ze vysledky uvidim skoro ;)
ja beham na kolieskových korculiach...co je ucinnejsie?
nechce o tom niekto popisat cez e mail?alebo pokec?:D o wasich uspechoh a tak:)
ANI MNE:)JA tiez behawam ale neprawidelne ako sa mi chce a tak,ale od pondelka idem 4 krat do tyzdna po 30min:)
dnes som sa rozhodla ze zacnem znovu behat a neda mi zapojit sa do tejto debaty.
behanie je najlepsia forma sportu, sama si urcim kolko idem a je svata pravda, vysledky su vidiet velmi skoro.
pozor na kolena a klby.
aj ja som zacala behavat, este len dva krat som bola a chcem sa spytat ze ci to ma ucinok ked idem behat vecer ale o pol 10 a potom sa osprchujem a idem spat.zatial zvladam len 15 min.behu, dufam ze sa to zvysi pomaly :D
beh si davam tak 25minut na zaciatok a potom este nejake cvicenia, posilovanie ruk, brucha a tak:) aby mi to dalo taku hodinu a niekedy si este potom posilovani idem zabehat ale to uz malokedy.. ale beh je najefektivnejsi jednoznacne!
ahojte, ja by som sa chcela spytat ze mam tucnejsie stehna aj lytka, a trosku aj svalnate, lebo dakedy som robila atletiku a z toho sa mi spravili strasne svaly na lytkach ktorych sa neviem zbavit, a chcem sa spytat ci z behu budem mat pekne stihle lytka a nie take muzske svalnate.....???