menstruacia a tehotenstvo

22

mozem otehotniet aj ked som mala menzes ked sme to robili, pouzili sme aj ochranu..mozem byt tehotna?? bojim sa trosku..prosim poradte mi

neva

flor - ak si mala 2x normálny menzes a test Ti vysiel negatívne, hoci si mala pohl.styk pred 3 mesiacmi, tak tehotná určite nie si. Jednoducho Ti mešká. Dôvodov je veľa.

flor

chcem sa nieco opytat.od posledneho styku je to skoro 3 mesiace,od vtedy som mala uz 2 krat normalnu menstruaciu,ale teraz som ju nedostala co sa mi nestava,robila som si test,vysiel negativny ale menstruaciu stale nemam,je mozne ze som tehotna?

katarina

Chcem zareagovat na vyhlasenie, ze 4 dni pred menstruaciou sa neda otehotniet. DA SA. Otehotnela som den pred m., ktoru som mala v normalnej inenzite a potom az o 6 tyzdnov po nej {pocas ktorych som nemala ziaden pohlavny styk som zistila, ze som tehotna.

mirka 23

No a test si môže urobiť kedykoľvek. Teraz sú už spoľahlivejšie testy, ktoré určia tehotenstvo aj 4 dni po styku. Len si pýtaj v lekárni spoľahlivejší test.

mirka 23

Domo, je normálne že tvoja priateľka má nepravidelnú menštruáciu keď neberie antikoncepciu. A nemôžete použiť pri milovaní ochranu????

domo

hoska. ano ma ju slabu oproti predchadzajucim. ale ma to aj dost nepravidelne. raz jej pride o dva tyzdne skor a niekedy o tyzne neskor. kedy by bolo dobre robit test aby sa dal vysledok povazovat za doverihodny??? nevies mi poradit?

hoska

domo myslim ze by nemala byt tehotna ale nejake to riziko to tam je vzdy...takze ma slabu menstruaciu..tak ked jej skonci nech si urobi pre istotu test...aj ked by nemala byt tehotna..

domo

hoska!!! priatelka hovori ze nie je menstruacia taka silna ako byvala. moze sa menstruacia zmenit po prvom styku? tak ze predtym bola silna a teraz nie? hovorila ze ju dostala uz 2 dni po styku. ma ju 4 den. moze byt tehotna???