menstruacia a tehotenstvo

donitka

Ja som pri druhom tehotenstve v 8. týždni začala krvácať,tak ma vzali na rizikové a tam mi lekár povedal,že sa to môže objavovať prvých 12 či 16 týždňov v pravideľných intervaloch v čase menštruácie.Ale pravá menzes to nie je.A nemalo by to byť.Dialo sa mi to do 14 týždňa a potom to samé prešlo,ale ležala som tam aj po druhý krát keď to bolo silnejšie.Ohrozuje to bábo a môže to spôsobiť potrat ak sa to nebrzdí injekciami kanavitu.Určite si to ale nemôžeš pomýliť s normálnou menzes,lebo krv je po celý čas tmavá,hustá a hlienovitá,nie ako menzes sýtočervená.Bolo to nepríjemné a vždy som sa veľmi zľakla,preležala som prvých 15 týžd%nov s nohami hore,ale potom to ustalo a mám zdravé bábo.

Dee

moja mama prisla na to ze je tehotna, ked tri mesiace za sebou dostala menzes uplne presne na 28 den. Predtym ju mala nepravidelnu a pocas tehotenstva ju mala myslim ze 5 mesiacov. A potom lezala v nemocnici na rizikovom az kym som neprisla na svet:o)

anonym_11330

je menstruacia pocas tehotenstva teda ak je..slabsia abo je poznat ze je ina ako normalna ked ma dievca silnu ze ma uplne krce???

ajika

Tiež ma to zaujíma, lebo už som aj mala ciťáka, že by som mohla byť tehotná, ale prišla mi dnes menštruácia, aj keď zatiaľ je len slabšia, no brucho ma bolí viac ako inokedy.

machulka006

je to menstruacne krvacanie vtedy aj ine??? alebo je to vzdy vsetko tak ako kebyze tehotne nie ste...a kebyze si vtej dobe spravite test...trebrs po menzese...ukazal by pravdivy vysledok???

steffi

miska tak ako pise ,,samotka,, menstruaciu mozes mat do 3 mesiaca a problem je tam s urcenim terminu ale da sa to aj podla velkosti plodu:)

samota

miska z vlastnej skúsenosti viem,že nenstruáciu môžeš mať aj počas tehotenstva,pri mojom prvom dieťati som ju mala do začiatku tretieho mesiaca, malo to iba jednu nevýhodu,že nevedeli presne určiť termín pôrodu.

kasa

prvu menstruaciu po pohlavnom styku som mala po 25 dnoch, nasledujucu po 21. Je to normalne?Alebo sa mam obavat ze som tehotna?pomoze tehotensky test?

Najčítanejšie články