Vsade sa pise o tom kolko maximalne by mala zena pribrat. V stvrtom mesiaci by to vraj malo byt 2 az 5 kilogramov. Kolko je minimalny vahovy prirastok. som v sestnastom tyzdni, jest mi chuti a vazim stale rovnako. moze byt ze niektore zeny jednoducho nepriberu?
Kolko by mala zena pribrat pocas tehotenstva?
poznam baby co pribrali 11-12 kg a nie je to sranda
ja som v tehotenstve pribrala najviac v prvom a druhom trimestri. Už na konci piateho mesiaca som mala plus 10 kíl. Našťastie po pôrode som mala hneď dolu 7 kíl a ďalšie išli behom dvoch mesiacov dole.
maria si vysoka,to sa strati,par kg pojde hned po porode dole,potom pri kojeni a starostlivosti pri malom poklade.Hlavne nevymyslaj hned s dietami,neviem,ci planujes kojit,ale zdravie tvojho maleho/malej je dolezitejsie,ako par kg-s pevnou volou a starostami radostami pojdu dole :o).Teraz sa tes z tohto pekneho obdobia tvojho zivota
Ako čítam vaše príspevky, závidím vám. Ja som týždeň pred termínom a pribrala som už 23 kg (1. tehotenstvo). Som z toho nešťastná, ale čo mám robiť, keď aj pohár čistej vody sa na mňa nalepí. Pred tehotenstvom som mala 60 kg / 170 cm. Teraz mám už 83 kg a aj to poriadne vidno, a tiež sa cítim ťažko. Veľmi mi chutí sladké, ale nemám pocit, že sa prejedam. Keby som tak na pôrodnej sále nechala aspoň 10 kg. A ďalej aby to išlo ľahko dole. Keby som sa vrátila na povodnú váhu, bola by som happy.
ja som pred otehotnenim vazila 50kg a ked som isla rodit som mala 72kg to bola sila ale hned pri porode islo 10 kil dole aj teraz pomaly ale isto chudnem.
dík ferrah
Buminka je to v poriadku pokial sa tebe a babatku vodi dobre. To ti povie tvoj gynekolog, inak kazda zena pribera rozne, neexistuje jeden univerzalny graf.
ahojte od prveho tehotenstva az doteraz som pribrala 2kila a teraz som v stvrtom mesiaci je to normalne?
Ja som bola pred tehotenstvom velmi stihla, pestovala som si peknu postavu. Pocas tehotenstva som do stvrteho mesiaca nepriberala a potom som sa dopracovala k 17 kg. Zdalo sa mi to cudne, lebo som sa stravovala zdravo, obcas nejake prehresky. Vyznavam zdravy zivotny styl. Rodila som pred mesiacom, no a teraz zistujem ze z tych 17kg boli len 4kg tuk a ostatne som nechala na porodnej sale a postupne vycikala :-) Tie styri kila sa ma drzia ako kliest, aj ked kojim, v noci poriadne ani nespim a vkuse obskakujem mojho drobca, vaha sa nehybe :-/ Rada by som si uz obliekla rifle a satstvo ktore som nosila pred tehu.. Nuz musim byt trpezliva..