Kolko by mala zena pribrat pocas tehotenstva?

gastanko2016

ja som v tehotenstve pribrala najviac v prvom a druhom trimestri. Už na konci piateho mesiaca som mala plus 10 kíl. Našťastie po pôrode som mala hneď dolu 7 kíl a ďalšie išli behom dvoch mesiacov dole.

lleilla

maria si vysoka,to sa strati,par kg pojde hned po porode dole,potom pri kojeni a starostlivosti pri malom poklade.Hlavne nevymyslaj hned s dietami,neviem,ci planujes kojit,ale zdravie tvojho maleho/malej je dolezitejsie,ako par kg-s pevnou volou a starostami radostami pojdu dole :o).Teraz sa tes z tohto pekneho obdobia tvojho zivota

maria.be

Ako čítam vaše príspevky, závidím vám. Ja som týždeň pred termínom a pribrala som už 23 kg (1. tehotenstvo). Som z toho nešťastná, ale čo mám robiť, keď aj pohár čistej vody sa na mňa nalepí. Pred tehotenstvom som mala 60 kg / 170 cm. Teraz mám už 83 kg a aj to poriadne vidno, a tiež sa cítim ťažko. Veľmi mi chutí sladké, ale nemám pocit, že sa prejedam. Keby som tak na pôrodnej sále nechala aspoň 10 kg. A ďalej aby to išlo ľahko dole. Keby som sa vrátila na povodnú váhu, bola by som happy.

meggy10

ja som pred otehotnenim vazila 50kg a ked som isla rodit som mala 72kg to bola sila ale hned pri porode islo 10 kil dole aj teraz pomaly ale isto chudnem.

ferrah

Buminka je to v poriadku pokial sa tebe a babatku vodi dobre. To ti povie tvoj gynekolog, inak kazda zena pribera rozne, neexistuje jeden univerzalny graf.

fionna

Ja som bola pred tehotenstvom velmi stihla, pestovala som si peknu postavu. Pocas tehotenstva som do stvrteho mesiaca nepriberala a potom som sa dopracovala k 17 kg. Zdalo sa mi to cudne, lebo som sa stravovala zdravo, obcas nejake prehresky. Vyznavam zdravy zivotny styl. Rodila som pred mesiacom, no a teraz zistujem ze z tych 17kg boli len 4kg tuk a ostatne som nechala na porodnej sale a postupne vycikala :-) Tie styri kila sa ma drzia ako kliest, aj ked kojim, v noci poriadne ani nespim a vkuse obskakujem mojho drobca, vaha sa nehybe :-/ Rada by som si uz obliekla rifle a satstvo ktore som nosila pred tehu.. Nuz musim byt trpezliva..