Evitine knihy nemam rada, ale tato nie je od nej :) Ja som si ju velmi chcela precitat- od vtedy ako som pocula, ze vyjde a od vtedy ako som raz nahodou narazila na Gabinin blog. Precitala som ju asi za dva dni a vela som pri nej plakala. A ja casto neplacem... odvtedy ju nosim stale v kabelke a uz ju citam asi treti krat. Stale sa mi zda rovnako dobra... :)
tuto knihu som docitala pred par tyzdnami pocas mojej 8hodinovej cesty do prahy... :) hltala som ju stranu po strane.. kupila som si ju z toho dovodu, ze som sama mala vyse roka anorexiu z ktorej som sa nastastie vyliecila, ale respekt voci jedlu vo mne stale ostal... uz si sice nevazim psenicne vlocky a neodratavam KJ na potravinach, ale stopy vo mne ostali...
Gabina, urazila si kus cesty a ja sa pripajam ku gratulacii, tvoja kniha je skvela.. :) vela stastia
tuto knihu som docitala pred par tyzdnami pocas mojej 8hodinovej cesty do prahy... :) hltala som ju stranu po strane.. kupila som si ju z toho dovodu, ze som sama mala vyse roka anorexiu z ktorej som sa nastastie vyliecila, ale respekt voci jedlu vo mne stale ostal... uz si sice nevazim psenicne vlocky a neodratavam KJ na potravinach, ale stopy vo mne ostali...
Gabina, urazila si kus cesty a ja sa pripajam ku gratulacii, tvoja kniha je skvela.. :) vela stastia
tak tuto knihu som citala uz len pre to ze je z Evitinej serie kniziek, ktore su fakt skvele... nie som baba s PPP, ale citala som ju so zatajenym dychom...v niektorych chvilach som si priala tymto sposobom upravit svoju postavu....no nasledujuce riadky ma rychlo vratili k realite...radsej tucna ako PPP....krasna kniha a dakujem za nu :)
cawte baby, tak by som sa chcela pripojit k diskusii...knihu F50 mam doma je super tiez som sa od nej nemohla odtrhnut..
Gabika davam klobuk dole, ked si sa dokazala z toho vyseket. :)
ahojte ja som tiež prečitala knihu a musím povedať že som asi polovičku preplakala lebo pocity kroté popísala sú presné asi pre každú bulimičku uplne presné dnes je už 9 mesiacov čo som nezvracala som na seba hrdá aj ked prídu dni ked ma to napadne urobiť ale zatial som nezlyhala a dúfam že budem opať zdrava
teraz sa snažím schudnúť spať na váhu ktorú som mala t.j. 50kg velmi po nej túžim ale už nie za cenu tejto choroby
Cholesterol trápi až deväť z desiatich Slovákov. Aj napriek tomu, že ide o civilizačné ochorenie, ktoré je na Slovensku dnes už bežné, mnohí v ňom stále nemajú jasno. Toto je 5 mýtov, vďaka ktorým zistíte pravdu o cholesterole. čítať viac
Príroda sa pomaly pripravuje na zimný odpočinok – a mali by ste sa aj vy. Áno, rozumieme – je toho teraz veľa a neubúda. No naučiť sa efektívne odpočívať je základom dlhodobého dobrého zdravia, radosti a výkonnosti. čítať viac
S chladnejším počasím počas jesenných a zimných mesiacov prichádza obdobie zvýšenej
chorobnosti. Príčinou sú často vírusové respiračné ochorenia ako prechladnutie či chrípka, no
vážne komplikácie môže spôsobiť aj bakteriálna infekcia. Príznaky preto netreba podceňovať a pri zhoršení zdravotného stavu navštívte všeobecného lekára. Viete ako rozlíšiť vírusovú infekciu od bakteriálnej? Radí MUDr. Anneliese Kresťanová z Polikliniky Váš Lekár v Eurovea 2. čítať viac
Pomaly sa blíži predvianočné obdobie plné zhonov, v ktorom občas zabúdame sami na seba. Čo tak pred sviatkami ešte na chvíľu spomaliť, načerpať potrebnú energiu, osvojiť si zásady zdravšieho životného štýlu a zároveň si užiť tohtoročné prvé vianočné podujatia? Ak vás táto predstava zaujala, ste na správnom mieste. čítať viac
Naša imunita stojí v zimných mesiacoch pred náročnou úlohou – ochrániť organizmus pred vírusovými infekciami, ktoré sa v tomto období vyskytujú veľmi často. A pretože sa s lepšou odolnosťou spája dostatok vitamínov, prichádza na rad ovocie. Po akých druhoch však siahnuť, ak si chceme dopriať aj niečo iné ako naše domáce jablká a hrušky? Má vôbec konzumácia plodov z druhej strany sveta zmysel? Vďaka nasledujúcim tipom zistíte, ako aj v chladnejšom počasí dopriať telu to, čo si zaslúži. čítať viac