zdravotná poisťovňa

Príspevok v téme: zdravotná poisťovňa
kaťa

Chcem sa opítať na zdravotné poisťovne?
Ake máte odozvi na prechody z jednej poisťovne do druhej? Ja som dnes bola u dvoch lekároch a keď som im povedala, že prestupujem zo všeobecnej do dôvery tak mi povedal,že čo som sa najskôr ich neopítala, oni stou zdravotnou poisťovňou majú uzatvorenú zmluvu ale kdá má len určitý limit a ten keď vyčerpá tak pacienti majú smolu a buď sito zaplatia alebo nech si hladajú iného lekára, ktorý ešte nemá vyčerpaný limit. A všeobecná má vraj má najvýšší limit zo všetkých posťovní. Som nasratá na seba samu, že som sa dala nachytať na tých 500,. Sk a všetko čo sľubovali a hlavne na finančných poradcoch, lebo mali to povedať (aj to je ich práca) . Aký máte názor vy? Viete niečo viac alebo niečo iné?
Som nasratá a hlavne na tých, ktorý ponúkajú tieto prechody

nechalicka

najprv som si myslela, ze je to uplne jedno, kde- v akej poistovni je clovek poisteny, ale ono to tak vobec nie je, v kazdej poistovni to chodi proste inak.

zemlicka32

mna uz skoro tiez nahovorili na to, co som ani nechcela :D ale nastastie dokazem povedat nie :D len ked sa zamyslim, ze tu mi nic nechyba, tak fakt nemam preco menit.

Renculaa

Super, ďakujem, váhala som nad zmenou poisťovne, ale nakoniec sa to u mňa javí ako najlepší nápad, tak idem do Dôvery nakoniec. K tejto mojej aktuálnej nemenovanej som bola viacmenej dotlačená, nevedela som nič o tom, len si ma proste dve sympatické žienky odchytili v centre a nechala som sa nahovoriť :D Moja hlúposť viem, ale ony proste vedia, ako na to.

majcino

Lucyda, tu sa vieš cez tento link prepoistiť úplne rýchlo a z pohodlia domova. Jasné, že platiť ti to bude až od januráta 2025 :-)
www.dovera.sk

shimuri

ved to, mas to len par klikov. ja si pamatam kedysi ako som behala kade tade po poistovniach osobne, toto sa uz dufam nevrati :D takto je to pohodlnejsie.

sashasss

Je super, ze sa teraz vies poistit uz aj elektronicky, to beriem ako obrovsku vyhodu, nakolko nemusis nikam chodit, nie je nic jednoduchsie, fakt. A ako som uz spominala, do konca septembra tak mozes spravit, este to stihas :D