Chcem sa opítať na zdravotné poisťovne?
Ake máte odozvi na prechody z jednej poisťovne do druhej? Ja som dnes bola u dvoch lekároch a keď som im povedala, že prestupujem zo všeobecnej do dôvery tak mi povedal,že čo som sa najskôr ich neopítala, oni stou zdravotnou poisťovňou majú uzatvorenú zmluvu ale kdá má len určitý limit a ten keď vyčerpá tak pacienti majú smolu a buď sito zaplatia alebo nech si hladajú iného lekára, ktorý ešte nemá vyčerpaný limit. A všeobecná má vraj má najvýšší limit zo všetkých posťovní. Som nasratá na seba samu, že som sa dala nachytať na tých 500,. Sk a všetko čo sľubovali a hlavne na finančných poradcoch, lebo mali to povedať (aj to je ich práca) . Aký máte názor vy? Viete niečo viac alebo niečo iné?
Som nasratá a hlavne na tých, ktorý ponúkajú tieto prechody
zdravotná poisťovňa
Keď už som niekde poistená, tak bez váhania tam dám logicky poistiť aj deti, to bez debaty.
vela ludi sa ale tymi benefitmi vacsinou neriadi. len sa automaticky velakrat proste supnu tam, kde su aj ostatni rodinni prislusnici, lebo ved aby sa to nekomplikovalo a vobec pri tom nerozmyslaju.
staci si len vygooglit porovnanie poistovni a najde ti:
poistovne.sk
ono ked mas takto pred sebou vypisane tie benefity, tak ti to vela napovie, ale aj co sa tyka dovery, tu mi je najlepsie doteraz. aj aplikaciu maju skvelu, co je velky bonus a velka pomoc.
Tiež som to hľadala a našlo mi na stránke, aplikácia podľa mňa na to asi nie je.
brunetka a to si si kde porovnala? cez nejaku aplikaciu ci?
Ale tak napriklad su aj ludia, ktori o takychto veciach nevedia vobec nic a radi si nechaju poradit. Mne stacilo porovnanie si benefitov a bolo rozhodnute.
akoze ja im to zase ani nejako nezazlievam, je to ich praca, brigada - su za to plateni. dolezite je, ze ty vies co chces a co od svojej poistovne vyzadujes.
zemlicka, kurnik ja toto inak nepochopim. toto nahovaranie do inej poistovne-ked si mna takto niekto zastavi a stokrat mu poviem, ze proste menit nechcem a mam tu vsetko, co potrebujem a jemu to aj tak neda a melie si svoje, tak ako nervy chytam.
Tak ešteže sa to zmeniť dá a človek má právo sa rozhodnúť ísť inam, pokiaľ má pocit, že inde mu bude lepšie ako poistencovi. Chvalabohu to ale ide len raz ročne, pretože inak by si tam robil každý čo chce kedy chce :D
presne tak, ved v roznych poistovniach mas rozne benefity predsa.