zdravotná poisťovňa

Príspevok v téme: zdravotná poisťovňa
kaťa

Chcem sa opítať na zdravotné poisťovne?
Ake máte odozvi na prechody z jednej poisťovne do druhej? Ja som dnes bola u dvoch lekároch a keď som im povedala, že prestupujem zo všeobecnej do dôvery tak mi povedal,že čo som sa najskôr ich neopítala, oni stou zdravotnou poisťovňou majú uzatvorenú zmluvu ale kdá má len určitý limit a ten keď vyčerpá tak pacienti majú smolu a buď sito zaplatia alebo nech si hladajú iného lekára, ktorý ešte nemá vyčerpaný limit. A všeobecná má vraj má najvýšší limit zo všetkých posťovní. Som nasratá na seba samu, že som sa dala nachytať na tých 500,. Sk a všetko čo sľubovali a hlavne na finančných poradcoch, lebo mali to povedať (aj to je ich práca) . Aký máte názor vy? Viete niečo viac alebo niečo iné?
Som nasratá a hlavne na tých, ktorý ponúkajú tieto prechody

nechalicka

ved to, aj nedavno bol akysi vypadok v Dovere, lebo tam nieco nove robili v appke a akoze paci sa mi este viac ako predtym.

stanko15

neviem o tom, ale tak doteraz som ziadnu pomoc nepotreboval. a keby celkom, tak vies rovno zavolat do Dovery z tej aplikacie, prepoji ta to. a inak tam vkuse robia dake vylepsenia, celkovo ich aplikacia o dost pokrocila, od kedy vznikla.

Renculaa

A keď si si nie istá niečím, tak je tam aj nejaký pomocník, s ktorým sa vieš spojiť alebo keby som mala nejaký problém napríklad?

shimuri

no ved ano, takto by to malo fungovat vsade :D ze ti proste polopate hned narovinu vsetko povedia, vysvetlia. ja napriklad mam dost problem s kadejakymi apkami, ze mi syn obcas musi co-to vysvetit, lebo ved viete aka je doba :D tie decka sa proste rozumeju viac ako my, starsia generacia, ale tak tato aplikacia je dost prehladna, s nou som ziadny problem nemala.

lucyda

Nie som si istá, prečo by ťa na to niekto mal upozorňovať, tiež som si ju stiahla z vlastnej iniciatívy alebo som len proste niekde zachytila, že si ju vieš dať do mobilu a sledovať si v nej kadečo, tak prečo nie, za to nič nedám.

tanicici

Ja som predtým inak vôbec nemala žiadnu aplikáciu, keď som bola v inej poisťovni. A vlastne nikto ma ani neupozornil na to, že by som si ju mala stiahnuť, nakoľko je tam toľko využiteľných informácií...

nechalicka

akoze logiku to ma, tiez som za to, ale co som si vsimla, tak to ma fakt kazda rodina inac :D a celkom tomu nerozumiem, pretoze je to takto rozhodne jednoduchsie ako riesit vsetko a kazdeho jedneho clena v inej poistovni.