snubny prsten.aky mate nazor na kvalitu?

bjon

Tak ideálne navštíviť viac zlatníctiev. Ideálne skôr menšie rodinné zlatníctva kde vieš že to daný človek robí ručne a nie sú to strojové prstene ktoré sa po roku ošúchajú...

My sme napr. kupovali odtialto: loretta.sk

DI DI DI

Vybrať zásnubný prsten rozhodne nie je len tak, treba si to premyslieť a niekoľko vecí klenot.sk aj zohľadniť, na čo sa zameriať a na čo nie..Držím palce.

hranko

Čavko, prepáč, že som tu dlhšie nebol, no bol som na služobke. Normálne www.3dzlatnictvo.sk a tam nájdeš sekciu snubných prsteňov. Nájdeš tam aj mailový kontakt, takže sa s nimi dokážeš bez problémov spojiť. Daj vedieť, či ste nakoniec niečo vybrali, no myslím si, že ti poradia dobre

hranko

Pozri si ich stránku, podľa mňa tam nájdeš čo hľadáš. A čo sa týka kvality, tak tej by som sa neobával

samxis

Ale vies co, predstavu ako taku mam, len nie som na Slovesku a podla obrazkov sa neviem nejak rozhodnut. No rad by som ho uz mal, aby sme sa s mojou drahou niekam pohli

hranko

Dá sa to. Ja som si tiež nevedel predstaviť, ako by to mohlo fungovať, no funguje. U nich je prístup tak povediac na prvom mieste, takže sa netreba báť. Neskúšal si sa s nimi nijak skontaktovať?

samxis

To ozaj nieco take ponukaju? To by bolo super, kedze som momentalne dlhsie odcestovany, tak by mi to celkom takto aj vyhovovalo :)

hranko

Bol som u nich priamo, no viem napríklad, že sa s nimi vieš dohodnúť aj prostredníctvom mailu alebo dokonca aj cez skype. čo je v celku fajn, pokiaľ nebývaš niekde blízko alebo jednoducho nemáš čas :)