chcela by som len tak vediet ci je jedno aky prsten dostanete ci je zo striebra ci zo zlata ci ako.ako by ste to vy zeny brali?kamoska dostala strieborna a mysli si ze moc jej nevydrzi co sa tyka kvalitou
snubny prsten.aky mate nazor na kvalitu?
Tak ideálne navštíviť viac zlatníctiev. Ideálne skôr menšie rodinné zlatníctva kde vieš že to daný človek robí ručne a nie sú to strojové prstene ktoré sa po roku ošúchajú...
My sme napr. kupovali odtialto: loretta.sk
Vybrať zásnubný prsten rozhodne nie je len tak, treba si to premyslieť a niekoľko vecí klenot.sk aj zohľadniť, na čo sa zameriať a na čo nie..Držím palce.
Čavko, prepáč, že som tu dlhšie nebol, no bol som na služobke. Normálne www.3dzlatnictvo.sk a tam nájdeš sekciu snubných prsteňov. Nájdeš tam aj mailový kontakt, takže sa s nimi dokážeš bez problémov spojiť. Daj vedieť, či ste nakoniec niečo vybrali, no myslím si, že ti poradia dobre
Vies mi prosim ta napisat presne aku stranku?
Pozri si ich stránku, podľa mňa tam nájdeš čo hľadáš. A čo sa týka kvality, tak tej by som sa neobával
Ale vies co, predstavu ako taku mam, len nie som na Slovesku a podla obrazkov sa neviem nejak rozhodnut. No rad by som ho uz mal, aby sme sa s mojou drahou niekam pohli
samxis aj mas nejaky uz vybraty. Ci zatial hladas len zlatnictvo?
Dá sa to. Ja som si tiež nevedel predstaviť, ako by to mohlo fungovať, no funguje. U nich je prístup tak povediac na prvom mieste, takže sa netreba báť. Neskúšal si sa s nimi nijak skontaktovať?
To ozaj nieco take ponukaju? To by bolo super, kedze som momentalne dlhsie odcestovany, tak by mi to celkom takto aj vyhovovalo :)
Bol som u nich priamo, no viem napríklad, že sa s nimi vieš dohodnúť aj prostredníctvom mailu alebo dokonca aj cez skype. čo je v celku fajn, pokiaľ nebývaš niekde blízko alebo jednoducho nemáš čas :)