Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

snubny prsten.aky mate nazor na kvalitu?

panča

laska sa nemeria cenou (hodnotou) daru...radsej strieborny prsten z lasky, ako zlaty obsypany diamantami od falosneho cloveka...a preco by strieborny nemal vydrzat ? co sa prederie?

saruska

Tak to sa aj mne zda cudne a divoke, ze niekto sa ide informovat ohladom daru, aku ma cenu...Dost chore...Teraz, ked vie cenu, co ma z toho? Je spokojna alebo sa jej to zda malo? Ak by zistila, ze prsten ma hodnotu slabu tisicku, kopla by frajera do zadku?

saruska

bon, coby, nie je to dolezite, len otazka...Bavi sa tu predsa o prstenoch. keby bola rec o aitach, spyta sa clovek, kolko ma dane auto koni...

bon

baby to uz je fakt take strasne dolezite to, kolko karatovy diamant mate?mne sa ide rozum zastavit nad takymito uvahami....

saruska

Mna manzel poziadal o ruku s klasickym zasnubnym prstenom zo zlteho zlata s diamantom. Je krasny. Hlavne vynikne preto, ze je zo zlteho zlata, moja generacia bab ma prstene z bieleho zlata, co vyzera ako striebro. No a diamant sa taktiez pekne vynima na zltom zlate. Robim s nim vsetko, nikdy si ho neskladam, len ked robim s cestom.
tinnuska, kolko karatovy mas diamant?

Mimi323

A ešte jedna kamoška dostala prsteň od priateľa, ktorý nebol zasnubný. Bol veľmi pekný a ona sa ho opýtala, či sa s ním môže aj kupať, či nezčerná :) A on na to, že nemal by. Išla sa neskôr opýtať do zlatníctva, že akú asi hodnotu má ten prsteň, a tá pani povedala, že asi 20000sk.

Mimi323

Tinuska, zlatý ten tvoj chlap :)
Ja som dostala najprv hlinikový :D Vlastne to bol prsten spravený z obalu z kinder čokoladky a dal mi ho môj manžel keď sme vyšli na Skalnate pleso :) Postavil ma na takú skalu a si normálne kľakol. Nevedela som, že či to robí len zo srandy, alebo to myslí vážne. No a potom mi kupil z bieleho zlata, ale vyberala som si ho už sama :) Teraz každý vraví, že aký má on dobrý vkus, že mi taký pekný vybral, vždy sa na tom len pousmejeme :)