snubny prsten.aky mate nazor na kvalitu?

fooper

Vážne na tom tak záleží??:) Snubný prsteň je v mojich očiach skôr otázkou odhodlanosti k niečomu sa zaviazať a niekam smerovať, nie imidžu. A dôkaz lásky, pre ktorý ma prepadnú v parku, nooo:))).

tinusska

hihi:) - sikuliak uhadol.... no vlastne, daval sa len o 1 mm zmensovat, lebo bol trosicku velky - moj bol kupovat s jeho mamou... a potom mi vravel, ze ten predavac-klenotnik, ze sa hned opytal "pre vas"? (ako jeho mamu) :))) ale uz mi je zase trosku vacsi, schudla som :))

asitak

mne by bolo jedno aj keby som dostala lizatkovy zasnubak :D viete jak boli lizanky v tvare diamantu a davalo sa na prst :D ono ked je to z lasky tak je jedno z coho je...

vevericka

ja mam vsetko strieborne, ak niekedy bude zasnubny ci obrucka, tak asi z bieleho zlata, aj ked v podstate mi to je jedno..aj keby sa ma to spytal s travovym niekde na stanovacke :)

hihi:)

Pocuj tinusska, ked si v zivote predtym prsten nenosila,ako priatel odhadol spravnu velkost? pretoze ani ja nenosim prstene a obavam sa,ako to ten moj vyriesi.Dufam, ze ma nezavola do zlatnictva, tym by vsetko pokazil :D
Inac ked sa dvaja zasnubia, nehovori sa,ze do roka a do dna ma byt svatba?Ci to je prezitok minulosti:)

tinusska

ja som dostala z 18 karatoveho bieleho zlata s briliantom... ked som ho dostala, tak po all ovaciach :)) som sa ho spytala, ci je to striebro so zirkonom.. skoro ma zabil :)) chcel ma moc prekvapit a darovat mi naozaj nieco velke a vynimocne, kedze ja som prsten v zivote na ruke nenosila... lenze z mojej strany sa on strasne bojim, a zo zaciatku som ho nechcela ani nosit... aj teraz, ked som si uz nan zvykla, zacivam panicke strachy ci ho naozaj mam na ruke, ked ho uz tak necitim, alebo ci mi nevypadne kamienok z neho ked si umyvam ruky... celkovo by som chcela radsej obycajnejsi...

leerka

ja nosim len streiborne prstene,ale pacia sa mi aj z bieleho ylata, takze k svadbe by som si vybrala radsej z bieleho zlata....